Valg af algebehandler

HVORFOR VÆLGE DANSK TAGBEARBEJDNING TIL ALGEBEHANDLING?

Der er så mange algebehandlere ude på markedet, at det kan være svært at foretage sig valg af algebehandler. Vi har derfor samlet de punkter der har fået kunder til at vælge os.

VIRKNINGSGARANTI

Dansk Tagbearbejdning har virksomhedsgaranti på vores algebehandlinger. Hvilket vil sige at hvis dit tag efter 4 uger stadig har grønne alger, så kommer vi UDEN OMKOSTNINGER ud for at lave en yderligere behandling.

Mosklumperne skal være blevet sorte, og dermed tydeligvis døde. Vi har ikke virkningsgaranti på, hvornår klumperne glider af taget.

Alt hvad du skal gøre, er at ringe til os eller sende os en e-mail hvor du beskriver problemet med algebehandling af tag og VI SENDER EN UD for at udbedre problemet.

Virkningsgaranti
Miljøsikring

MILJØSIKRING

Når vi algebehandler anvender vi midlet Neutralon. Det er et middel der er godkendt af miljøstyrelsen og er en af kun 2 tilladte midler til algebehandling.

Selvom midlet er miljøgodkendt, er der stadig nogle FORANSTALTNINGER vi skal tage. Når tagvandet ledes fra tagrende til vandmiljø eller rensningsanlæg, afpropper eller afmonterer vi nedløbsrør.

Afmonteres afløbsrør, sættes det selvfølgelig tilbage efter.

Den overskydende behandlingsvæske ledes ud på flisearealer eller lignende, HVOR DET INGEN SKADE KAN GØRE.

9500 ABONNENTER

Hos Dansk Tagbearbejdning har vi over 9500 abonnenter, hvilket vil sige at det er TILFREDSE TILBAGEVENDENDE KUNDER vi har. Så mange mennesker kan ikke tage fejl af os og vores arbejde.

Vi vægter kundetilfredshed meget højt.

Hos os er kvalitet og professionalisme i top. Vi OPLÆRER VORES ARBEJDERE GRUNDIGT og sikrer at de kender alle relevante miljøregler og procedurer til punkt og prikke.

Derudover sikrer vi at de har udstyr som passer til alle algebehandlingsopgaver, så hvert slags tag og hældning kan få den BEDST MULIGE BEHANDLING.

Algebehandling abonement
Abbonement

ABONNEMENT

Hos Dansk Tagbearbejdning er det muligt at få en serviceordning, hvor vi efter aftale typisk kommer med 12-18 MÅNEDERS MELLEMRUM.

Ved serviceordning SPARER DU ENDDA PENGE på din algebehandling.

Serviceordningen er en god løsning når du har travlt og enten ikke har tid til eller nemt lige kommer fra at få aftalt den algebehandling.

VI TAGER KONTAKT TIL DIG FØR VI KOMMER med et infobrev, hvor du altid kan reagere hvis der skulle være nogen ændringer.

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: