Rensning

HVAD ER RENSNING?

Der er flere måder at rense dit tag, facade, fliser, træterrasse m.m. Algebehandling er en mulighed, men en anden mulighed er HØJTRYKSRENSNING ELLER ANVENDE RENSEKASSE.

Dette afhænger af opgaven, er der en del skidt på facaden eller en del mos på tag eller fliser KAN EN HØJTRYKSRENSNING VÆRE NØDVENDIG.

Renses dit tag med rensekasse er det stærkt anbefalet også at male dit tag, da det ellers fjerner taget for dets beskyttelse.

Tagrenderens

RENSNING AF TAGRENDER

Rensning inkluderer også tagrende rensning. Det er vigtigt at rense dine tagrender med jævne mellemrum, da OVERFYLDTE TAGRENDER KAN FØRE TIL FUGT OG ANDRE SKADER PÅ DIT HUS.

Rensning af tagrender skal ske EN GANG OM ÅRET EFTER LØVFALD. Det er derfor muligt at lave et abonnement hos os, hvor prisen også vil være mindre.

Alle vores abonnementer er uden binding og du vil altid få besked før vi kommer.

HØJTRYKSRENSNING

Når det kommer til rensning af facader, VED MERE HÅRDT BELAGTE OVERFLADER, BLIVER DER ANVENDT HØJTRYKSRENSER.

Grunden til at det er bedre at få en PROFESSIONEL til at udføre opgaven, er ikke kun udfordringen af højden man kan møde, men også at man skal PASSE PÅ IKKE AT SKADE FACADEN.

Anvender du det forkerte hoved eller vinkel til højtryksrens, kan det skade overfladen.

Dansk Tagbearbejdning har flere års erfaring med rensning af facader og har UTALLIGE TILFREDSE KUNDER, du kan trygt stole på at vi udfører arbejdet korrekt.

Læs mere om facaderensning her.

Rensning
Rensekasse

RENSEKASSE

Når det kommer til RENSNING AF GENSTRIDIGE BELÆGNINGER på tag, fliser og træterrasse vil der blive anvendt en rensekasse.

En rensekasse renser taget med op til 400 bars tryk. Vi indstiller kassen alt efter opgavens behov. Kassen bliver ført ned af taget hvorved snavs, belægninger og maling bliver SUGET OP OG BORTSKAFFET PÅ KORREKT VIS.

Anvendes rensekasse aNBEFALER VI ENTEN MALING AF TAG ELLER IMPRÆGNERING AF FLISER OG TRÆTERRASSE. Dette er for overfladernes fortsatte beskyttelse.

Læs mere om flise-, tag– eller rensning af træterrasse her.

HVORFOR RENSNING?

Der er flere årsager til at få renset overflader. Nogen vælger at få det gjort af KOSMETISKE GRUNDE, andre får det udført for at UNDGÅ EVENTUELLE SKADER som mangel af vedligeholdelse kan medføre.

TAG

På og i taget kan man risikere blandt andet FROSTSPRÆNGNINGER, hvis taget ikke bliver vedligeholdt.

FACADE

Rensning af facade sker ofte af KOSMETISKE GRUNDE, SPECIELT HOS ERHVERV. Dette er fordi en beskidt facade kan give et dårligt førstehåndsindtryk og dermed være med til at skade det det image omverdenen får af virksomheden.

FLISER OG TRÆTERRASSE

Rensning af fliser eller træterrasse sker oftest af kosmetiske grunde. DET KAN VÆRE FLISEPEST ELLER ANDEN GENSTRIDIG BELÆGNING MAN VIL AF MED. Der er nogen der får det foretaget af sikkerhedsmæssige grunde, da grønne alger kan give glatte overflader.

Hvorfor rense dit tag
Rensning priseksempel

PRISEKSEMPEL

120,- KR. INKL. MOMS PR. M2 FOR RENSNING AF FLISER, imprægnering og 1 gang fejning af sand. Læs mere om priser på fliserensning.

Priser på facaderensning og rensning af tag afhænger af opgaven og vi kommer gerne UFORPLIGTENDE UD, BESIGTIGER OPGAVEN OG AFGIVER ET TILBUD. 

For rensning af tagrender er prisen KUN KR. 995,- KR. INKL. MOMS FOR ET ALMINDELIGT PARCELHUS med op til 30 meter tagrende og max 3 meter til tagrenden, når der er tale om serviceordning.

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: