Tagmaling

TAGMALING FORLÆNGER TAGETS LEVETID OG HÆVER MARKEDSVÆRDIEN PÅ DIT HUS

ØNSKER DU AT BESKYTTE OG FORLÆNGE LEVETIDEN PÅ DIT HUSTAG? SÅ ER EN PROFESSIONEL TAGMALING ET RIGTIG GODT VALG

Ønsker du at beskytte og forlænge levetiden på dit hustag? Så er en professionel tagmaling et rigtig godt valg. Hos Dansk Tag Bearbejdning har vi mange års erfaring og stor ekspertise i vedligeholdelse og maling af eternittag og cementtagsten.

Når du bestiller en tagmaling hos os, indeholder den typisk både afrensning, efterbehandling og maling af taget. Dermed sikres dit tag den bedste vedligeholdelse, og i det lange løb er der store besparelser at hente.

Med en god tagmaling kan du, for en relativ lille investering, udskyde at skulle bruge en stor sum penge på et helt nyt tag. Ønsker du desuden bedst muligt at beskytte dit tag mod gradvist at blive ødelagt af mos og alger, så anbefaler vi yderligere en regelmæssig algebehandling.

 

LÆS MERE HERUNDER OM:

• Fordelene ved tagmaling
• Vores udvalg af farver
• Tagmaling af eternittage
• Mulighederne for skattefradrag
• Priser på maling af tag

Har du spørgsmål til tagmaling eller øvrige tagbehandlinger? Så ring til os på 97 14 12 19 eller send os en mail til  Du kan også bestille et uforpligtende tilbud på tagmaling via boksen i højre side.

 

TAGMALING BESKYTTER DIT HUS MOD FROST, REGN OG SOL

Taget har stor betydning for, hvordan dit hus fremstår. Derfor kan et misvedligeholdt tag også i den grad skæmme et ellers flot hus og ikke mindst sænke dets værdi. Det ustadige danske klima med masser af fugt og frost vil med tiden sætte sine kedelige spor på ethvert hustag. Men med en afrensning og tagmaling vil dit tag holde sig smukt og stærkt i årevis.

Når du køber en tagmaling hos os, er dit tag i kompetente og faguddannede hænder. Inden vi påfører den nye tagmaling, gennemgår vores tagdækker taget og udbedrer eventuelle skader. Herefter anvendes et godkendt rensesystem til at fjerne mos og alger, inden vi giver taget en grundmaling og to gange tagmaling.

Ved at vælge en professionel tagmaling forlænger du tagets levetid, så der går mange år, før det skal skiftes. Dermed skaber du luft i økonomien til ting, som er sjovere at bruge pengene på. Der er derfor god fornuft og økonomi i at få en professionel tagmaler til at ordne dit tag.

 

VÆLG SELV FARVEN PÅ DIT TAG

Når du skal have malet dit tag, har du naturligvis også mulighed for selv at vælge farven. Vi leverer alle nedenstående farver til både eternit- og cementtegl. Dermed forlænger du ikke kun tagets levetid, du får også muligheden for at give dit hus et helt nyt visuelt udtryk.

Farvekort2

 

MALING AF ETERNITTAG

Der er mange gode grunde til at renovere og male dit eternittag.

Eternitplader indeholder det meget udskældte stof asbest. Men så længe asbesten er på taget, er den heldigvis ikke farlig, og asbest er faktisk et enormt holdbart materiale. Derfor kan der være mange år tilbage i dit tag, hvis vi vurderer, at det kan klare en afrensning og tagmaling. Af sikkerhedshensyn renser vi altid eternittage i et lukket system, hvorefter asbesten forsegles igen, når vi maler eternitpladerne. Dermed sikrer vi, at asbesten ikke slipper ud i luften.

Der er endnu ikke fundet en afløser til asbest med den samme holdbarhed, så med den rette afrensning og maling kan du beholde dit gamle tag og slippe for at tænke på nyt tag de næste mange år. Det gælder også, selvom du har et af de typiske eternittage fra 70'erne, der ser meget slidt ud. Med en tagmaling kan du spare de måske flere hundredetusinde kroner, som et helt nyt tag kan koste. Som et ekstra plus kommer dit hus til at se flot og velholdt ud.

 

SKATTEFRADRAG PÅ TAGMALING

Boligjobordningen fortsætter igen i 2014, så hvis du i år vælger at forskønne dit hus og dermed forlænge tagets levetid, kan du stadig gøre brug af det såkaldte håndværkerfradrag. Dette er med til at gøre tagmalingen til en endnu bedre investering.

Skattefradrag gælder for alle lønudgifter i forbindelse med arbejdet, og du får et skattefradrag på ca. 75 % af fakturabeløbet. Derudover får du markedets bedste garanti på op til 10 år.

 

PRIS PÅ TAGMALING

Prisen for en tagmaling er naturligvis en vigtig faktor. Desværre er det ikke muligt at give en standardpris på tagmaling, da prisen vil variere alt afhængig af husets størrelse, tagets hældning og tagtypen (eternit eller tagsten).

Vi er dog altid klar til at finde en god pris på tagmaling af dit tag, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på  eller 97 14 12 19. Du kan også udfylde formularen i højre side, og så kontakter vi dig hurtigst muligt med en pris.

Tilbud på:
Hustype: