Tagmaling

TAGMALING FORLÆNGER DIT TAGS LEVETID OG ØGER SAMTIDIGT VÆRDIEN PÅ DIT HUS

Professionel tagmaling er et rigtig godt, og billigt valg hvis du gerne vil forlænge levetiden på dit tag.

Når du indgår en aftale om tagmaling med Dansk Tagbearbejdning A/S. Så indeholder arbejdet en maskinel rensning af taget. Herefter grundes og males taget i 3 lag. Derfor giver Dansk Tagbearbejdning A/S også 10 års garanti på vores maler arbejde.

For fremtidig god vedligehold af dit nymalede tag, anbefaler vi samtidig at du tilmelder dig vores serviceaftale på algebehandling af tag. Så undgår du fremover begroninger på det nymalede tag, og forlænger dermed levetiden. Samtidig vil taget altid stå pænt, rent, og tørt.

Dansk Tagbearbejdning A/S har mere end 30 års erfaring og ekspertise i maling af eternit-, og betonstens tage.

HERUNDER KAN DU LÆSE VIDERE OM:
• Fordelene ved tagmaling
• Vores udvalg af farver
• Tagmaling af eternittage
• Priser på maling af tag

Har du spørgsmål til tagmaling eller øvrige tagbehandlinger?
Så ring til os på 97 14 12 19 eller send os en mail til info@dansktagbearbejdning.dk.

Tagmaling Forlænger Tagets Levetid

TAGMALING BESKYTTER DIT HUS MOD FROST, REGN & SOL

Taget har stor betydning for, hvordan dit hus fremstår. Derfor kan et misvedligeholdt tag også i den grad skæmme et ellers pænt hus, og ikke mindst sænke husets værdi.

Det ustadige danske klima med masser af fugt og frost vil med tiden sætte sine kedelige spor på ethvert hustag. Men med en afrensning og tagmaling vil dit tag holde sig smukt og stærkt i årevis.

UDBEDRING AF SKADER FØR MALING AF TAG

Når du køber en tagmaling hos os, er dit tag i kompetente og faguddannede hænder. Inden vi påfører den nye tagmaling, gennemgår vores tagdækker taget og udbedrer eventuelle skader.

Herefter anvendes et godkendt rensesystem til en dybtgående afrensning, hvor også mos og alger fjernes, inden taget grundmales og males to gange.

Ved at vælge professionel maling af tag forlænger du tagets levetid, så der går mange år, før det skal skiftes.

Dermed skaber du luft i økonomien til ting, som er sjovere at bruge pengene på. Der er derfor god fornuft og økonomi i at få en professionel tagmaler til at ordne dit tag.

MALING AF ETERNITTAG

Der er mange gode grunde til at renovere og male dit eternittag.

Eternitplader indeholder det meget udskældte stof asbest. Men så længe asbesten er på taget, er den heldigvis ikke farlig, og asbest er faktisk et enormt holdbart materiale. Derfor kan der være mange år tilbage i dit tag, hvis vi vurderer, at det kan klare en afrensning og tagmaling.

SIKKERHED I FORHOLD TIL MALING AF ASBEST TAG

Af sikkerhedshensyn renser vi altid eternittage i et lukket system, hvorefter asbesten forsegles igen, når vi maler eternitpladerne. Dermed sikrer vi, at asbesten ikke slipper ud i luften.

Der er endnu ikke fundet en afløser til asbest med den samme holdbarhed, så med den rette afrensning og maling kan du beholde dit gamle tag og slippe for at tænke på nyt tag de næste mange år. Det gælder også, selvom du har et af de typiske eternittage fra 70’erne, der ser meget slidt ud.

Med en tagmaling kan du spare de mange penge, et helt nyt tag kan koste. Som et ekstra plus kommer dit hus til at se flot og velholdt ud.

Maling af Eternittag

PRIS PÅ TAGMALING

Prisen for en tagmaling er naturligvis en vigtig faktor. Desværre er det ikke muligt at give en standard tagmaling pris, da prisen vil variere alt afhængig af størrelsen på dit hus, tagets hældning og selve tagtypen (eternit eller tagsten).

Vi er dog altid klar til at finde en god pris på tagmaling af dit tag, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på info@dansktagbearbejdning.dk eller telefon 97 14 12 19.

Du kan også udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt med en pris på maling af tag.

 

Læs mere om hvad der kræves for at få renset og malet dit tag

VÆLG SELV FARVEN PÅ DIT TAG

Når du skal have malet dit tag, har du naturligvis også mulighed for selv at vælge om det skal være tagmaling i sort eller en af de øvrige farver.
Vi leverer alle nedenstående farver til både eternit- og cementsten.

#203 Tile Red
#205 Special Red
#701 Anthracite
#709 Anthracite Dark
#714 Pale Grey
#803 Mocca
#807 Red Brown
#811 Dark Brown
#901 Black

Du forlænger ikke kun tagets levetid- du får også muligheden for at give dit hus et helt nyt visuelt udtryk.

TEST AF FARVE

Vil du teste det visuelle udtryk af, kan du med denne applikation afprøve de ovenstående farver på et billede af dit eget hus eller et standardbillede, for at se hvordan det vil se ud.

Farver kan variere fra virkelighed.

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: