Tagmaling

Tagmaling forlænger dit tags levetid og øger samtidigt værdien på dit hus

Professionel tagmaling et rigtig godt, og billigt valg hvis du gerne vil forlænge levetiden på dit tag. 

Når du indgår en aftale om tagmaling med Dansk Tagbearbejdning A/S. Så indeholder arbejdet en maskinel rensning af taget. Herefter grundes og males taget i 3 lag. Derfor giver Dansk Tagbearbejdning A/S også 10 års garanti på vores maler arbejde.

For fremtidig god vedligehold af dit nymalede tag. Anbefaler vi samtidig at du tilmelder dig vores serviceaftale "Renhold af tag". Så undgår du fremover begroninger på det nymalede tag, og forlænger dermed levetiden. Samtidig vil taget altid stå pænt, rent, og tørt.

(Dansk Tagbearbejdning A/S har mere end 30 års erfaring og ekspertise i maling af eternit-, og cementstens tage.)

 

Herunder kan du læse videre om:

• Fordelene ved tagmaling
• Vores udvalg af farver
• Tagmaling af eternittage
• Priser på maling af tag

 

Har du spørgsmål til tagmaling eller øvrige tagbehandlinger? Så ring til os på 97 14 12 19 eller send os en mail til info@dansktagbearbejdning.dk.
Du kan også bestille et uforpligtende tilbud på tagmaling via boksen i højre side.

 

Tagmaling beskytter dit hus mod frost, regn & sol

Taget har stor betydning for, hvordan dit hus fremstår. Derfor kan et misvedligeholdt tag også i den grad skæmme et ellers pænt hus, og ikke mindst sænke husets værdi.

Det ustadige danske klima med masser af fugt og frost vil med tiden sætte sine kedelige spor på ethvert hustag. Men med en afrensning og tagmaling vil dit tag holde sig smukt og stærkt i årevis.

 

Udbedring af skader før maling af tag

Når du køber en tagmaling hos os, er dit tag i kompetente og faguddannede hænder. Inden vi påfører den nye tagmaling, gennemgår vores tagdækker taget og udbedrer eventuelle skader.

Herefter anvendes et godkendt rensesystem til at fjerne mos og alger, inden vi giver taget en grundmaling og to gange tagmaling.

Ved at vælge en professionel tagmaling forlænger du tagets levetid, så der går mange år, før det skal skiftes.

Dermed skaber du luft i økonomien til ting, som er sjovere at bruge pengene på. Der er derfor god fornuft og økonomi i at få en professionel tagmaler til at ordne dit tag.

 

Vælg selv farven på dit tag

Når du skal have malet dit tag, har du naturligvis også mulighed for selv at vælge om det skal være tagmaling i sort eller en af de øvrige farver.
Vi leverer alle nedenstående farver til både eternit- og cementtegl.

 

tagmaling
Du forlænger ikke kun tagets levetid-
du får også muligheden for at give dit hus et helt nyt visuelt udtryk.

 

Maling af eternittag

Der er mange gode grunde til at renovere og male dit eternittag.

Eternitplader indeholder det meget udskældte stof asbest. Men så længe asbesten er på taget, er den heldigvis ikke farlig, og asbest er faktisk et enormt holdbart materiale. Derfor kan der være mange år tilbage i dit tag, hvis vi vurderer, at det kan klare en afrensning og tagmaling.

 

Sikkerhed i forhold til maling af asbest tag

Af sikkerhedshensyn renser vi altid eternittage i et lukket system, hvorefter asbesten forsegles igen, når vi maler eternitpladerne. Dermed sikrer vi, at asbesten ikke slipper ud i luften.

Der er endnu ikke fundet en afløser til asbest med den samme holdbarhed, så med den rette afrensning og maling kan du beholde dit gamle tag og slippe for at tænke på nyt tag de næste mange år. Det gælder også, selvom du har et af de typiske eternittage fra 70'erne, der ser meget slidt ud.

Med en tagmaling kan du spare de mange penge, et helt nyt tag kan koste. Som et ekstra plus kommer dit hus til at se flot og velholdt ud.

 

Pris på tagmaling

Prisen for en tagmaling er naturligvis en vigtig faktor. Desværre er det ikke muligt at give en standard tagmaling pris, da prisen vil variere alt afhængig af størrelsen på dit hus, tagets hældning og selve tagtypen (eternit eller tagsten).

Vi er dog altid klar til at finde en god pris på tagmaling af dit tag, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på info@dansktagbearbejdning.dk eller telefon 97 14 12 19.

Du kan også udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt med en pris på maling af tag.

 

Læs mere om hvad der kræves for at få renset og malet dit tag

    Tilbud på:
    Hustype: