Algebehandling af Tag

FORLÆNG DIT TAGS LEVETID

Med regelmæssig algebehandling forlænger du tagets levetid. Alger og mos holder på fugten og kan dermed være årsagen til vandgennemsivning og frostskader på sigt. Hos Dansk Tagbearbejdning A/S har vi mere end 30 års erfaring med renhold og algebehandling af tag – i hele landet.

VIRKNINGSGARANTI INKLUDERET

Algevækst på taget vil efter 4 til 6 uger efter behandling ændre farve og langsomt svinde ind. Er der ikke sket en ændring i belægningerne, vil Dansk Tagbearbejdning, uden beregning, foretage en ny behandling af emnet.

Henvendelse skal rettes til os senest 8 uger efter behandlingen er foretaget, for omkostningsfri efterbehandling.

MODTAG ET TILBUD

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på algebehandling af dit tag? Så kontakt os på 97 14 12 19 – Eller udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Algebehandling af tag

VI TÆNKER PÅ MILJØET

Algebehandling godkendt af miljøstyrelsenHos Dansk Tagbearbejdning anvender vi Neutralon til algebehandling af tag. Neutralon er det første MILJØGODKENDTE produkt til det professionelle marked, som er godkendt af Miljøstyrelsen til bekæmpelse af alger. Midlet kan findes i Miljøstyrelsens bekæmpelsesmiddeldatabase (BMD) med registreringsnummer 777-8. 

Når vi algebehandler tage, miljøsikrer vi altid påkrævede områder. Hvis tagvandet ledes til vandmiljø eller rensningsanlæg, afpropper eller afmonterer vi nedløbsrør. Den overskydende behandlingsvæske ledes ud på flisearealer eller lignende. 

ALGEBEHANDLING AF TAG LØBENDE

Dansk Tagbearbejdning A/S tilbyder en uforpligtende serviceordning, hvor vi med 12-18 eller 24 måneders mellemrum automatisk kommer og algebehandler dit tag. 

Du modtager et brev måneden inden din behandling og kan opsige ordningen fra dag til dag. Læs mere om Serviceordningen her.

DET KAN VI OGSÅ HJÆLPE MED

Er dine Facader, Fliser eller Træterrasse ramt af grønne alger, så kan vores Algebehandling også komme det til livs. 

Vi udfører algebehandling for både private og erhvervsejendomme i hele landet med mere end 30 års erfaring inden for området. 

Når du vælger Dansk Tagbearbejdning, får du sikkerhed samt miljørigtig og professionel algebehandling, der virker – med virkningsgaranti.

Udfyld formularen her på siden, eller kontakt os på:

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: