Algebehandling af Tag

Overvejer du algebehandling af tag?

Med regelmæssig algebehandling af tag forlænger du tagets levetid.

FORLÆNG DIT TAGS LEVETID

Alger og mos holder på fugten og kan dermed være årsagen til vandgennemsivning og frostskader på sigt.

Hos Dansk Tagbearbejdning A/S har vi mere end 30 års erfaring med renhold og algebehandling af tag – i hele landet.

VIRKNINGSGARANTI INKLUDERET

Algevækst på taget vil efter 4 til 6 uger efter behandling ændre farve og langsomt svinde ind. Er der ikke sket en ændring i belægningerne, vil Dansk Tagbearbejdning, uden beregning, foretage en ny behandling af emnet.

Henvendelse skal rettes til os senest 8 uger efter behandlingen er foretaget, for omkostningsfri efterbehandling.

MODTAG ET TILBUD

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på algebehandling af dit tag? Så kontakt os på 97 14 12 19 – Eller udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Algebehandling af tag

VI TÆNKER PÅ MILJØET

Algebehandling godkendt af miljøstyrelsenHos Dansk Tagbearbejdning anvender vi Neutralon til algebehandling af tag. Neutralon er det første MILJØGODKENDTE produkt til det professionelle marked, som er godkendt af Miljøstyrelsen til bekæmpelse af alger. Midlet kan findes i Miljøstyrelsens bekæmpelsesmiddeldatabase (BMD) med registreringsnummer 777-8. 

Når vi udfører algebehandling af tag, miljøsikrer vi altid påkrævede områder. Hvis tagvandet ledes til vandmiljø eller rensningsanlæg, afpropper eller afmonterer vi nedløbsrør. Den overskydende behandlingsvæske ledes ud på flisearealer eller lignende. 

ALGEBEHANDLING AF TAG LØBENDE

Dansk Tagbearbejdning A/S tilbyder en uforpligtende serviceordning, hvor vi med 12-18 eller 24 måneders mellemrum automatisk kommer og algebehandler dit tag. 

Du modtager et brev måneden inden din behandling og kan opsige ordningen fra dag til dag. Læs mere om Serviceordningen her.

DET KAN VI OGSÅ HJÆLPE MED

Er dine Facader, Fliser eller Træterrasse ramt af grønne alger, så kan vores Algebehandling også komme det til livs. 

Vi udfører algebehandling for både private og erhvervsejendomme i hele landet med mere end 30 års erfaring inden for området. 

Når du vælger Dansk Tagbearbejdning, får du sikkerhed samt miljørigtig og professionel algebehandling, der virker – med virkningsgaranti.

Udfyld formularen her på siden, eller kontakt os på:

Hvad er algebehandling?

Algebehandling af tag er en proces, hvor vi fjerner alger, mos og lav fra dit tag – såvel som andre overflader. Formålet er at forhindre skade på taget og bevare tagets udseende og levetid.

Hos Dansk Tagbearbejdning anvender vi et nøje udvalgt algefjerningsmiddel, som er yderst effektivt og samtidig skånsomt for både taget og miljøet. Her taler vi om neutralon, som indeholder aktive ingredienser, der løsner og dræber uønskede belægninger, uden at midlet skader underlaget. Med over 30 års erfaring i tagbearbejdning har vi testet og prøvet samtlige produkter på markedet. I dag er vi slet ikke i tvivl om, at vores særlige neutralon-middel er det bedste på markedet til at fjerne alger. Det er heldigvis et postulat, som understøttes af de hundredvis af tage, vi har algebehandlet.

Hvorfor Neutralon?

Neutralon er kendt for at være biologisk nedbrydende, miljøvenligt og skånsomt mod omgivelserne. Dykker vi helt ned i kemien, fungerer neutralon ved at trænge ind i vækstlaget og nedbryde det, hvilket gør det nemt at skylle væk.

Desuden er neutralon er det første produkt til det professionelle marked, der har opnået miljøgodkendelse fra Miljøstyrelsen til at bekæmpe alger. Det er registreret i Miljøstyrelsens bekæmpelsesmiddeldatabase (BMD) under registreringsnummer 777-8.

Hos Dansk Tagbearbejdning er mennesket bag algebehandling af tag mindst lige så vigtig som midlet, der anvendes. Vores medarbejdere er uddannet til opgaven og trænet til at algebehandle taget effektivt og skånsomt, uden negative aftryk på hverken tag, miljø eller oplevelse.

Skal vi opsummere på definitionen bag algebehandling, er det en kombination af markedets bedste algefjerner og topprofessionelle fagfolk, der tilsammen sørger for, at alger, mos og lav forsvinder fra dit tag og din samvittighed.

Skulle belægningen mod forventning ikke forsvinde, efter vi har været forbi, tilbyder vi heldigvis en virkningsgaranti. Garantien er din sikkerhed for, at vi nok skal få bugt med belægning på dit tag.

Hvorfor er det vigtigt at fjerne alger?

Alger, mos og andre belægninger nedbryder dit tag. Af samme grund anbefales det at bestille algebehandling af tag med jævne mellemrum. Hvis du ikke fjerner belægningerne, kan det medføre uoprettelige skader, der i sidste ende kan betyde, at taget skal skiftes.

Et nyt tag kan koste mere end 200.000 kr. Vores algebehandling af tag koster 1.175 kr. inkl. moms. (afhængig af husets størrelse) og er med til at forlænge levetiden på dit tag og dermed udsætte den tunge udgift. Vi tilbyder endda en serviceordning, hvor vi løbende behandler dit tag, så det forbliver pænt.

Hvad gør alger, mos og belægninger ved taget?

Fugtophobning

Alle ved, at fugt sjældent er et godt ord, når vi taler hus. Og fugt er desværre også en af de problematikker, alger og mos kan medføre, hvis du ikke får bugt med de ærgerlige belægninger (algebehandling af tag). Mos og alger holder på regnvandet og skaber derved et konstant fugtigt miljø, der kan skade tagplader og -materialer. Skaderne kan skabe lækager på dit tag, der kan gøre taget ukampdygtig mod frosten og gøre taget til en åben ventil for varme, der siver ud.

Erosion

Alger og mos skaber ikke kun fugt, men de trives også særligt godt i allerede fugtige områder. Her kan de trænge ind i mikroskopiske revner i tagsten og andre materialer. Deres rodnet og vækst udvider de små revner, hvilket resulterer i gradvis erosion*.

*Erosion betyder, at materialet langsomt nedbrydes.

Frostsprængninger

Næste punkt giver nok sige selv: Hvis alger og mos kan skabe lækager og revner, kan vandet trænge ind. Vandet kan dernæst fryse, udvide sig og skabe sprængninger og større revner.

Æstetisk forringelse

De tre første punkter beskriver de konsekvenser, der skader dit tag. Det er dog vigtigt at huske, at alger, mos og lav gør taget mindre attraktivt. Den begyndende nedbrydning kan føre til, at taget ikke bevarer sin oprindelige farve og form, selv efter at belægningen er fjernet med algebehandling. Derfor anbefales det at få bugt med alger og mos tidligt – og vedligeholde løbende. Skulle dit tag have mistet lidt af sin charme, kan vi heldigvis også tilbyde tagrens og tagmaling.

Nogle kan leve med et ikke så pænt tag, andre kan ikke holde det ud. Så selvom du er førstnævnte, skal du huske, at taget kan være en hæmsko, når du skal sælge til sidstnævnte. Taget mister værdi i købers øjne, hvis det ikke vedligeholdes.

Hvornår ser jeg resultaterne på algebehandling?

Du skal forvente, at det tager cirka 4 til 6 uger, før du ser resultaterne. Først vil algevæksten ændre farve og dernæst gradvist forsvinde efter algebehandlingen. Igen vil vi understrege, at Dansk Tagbearbejdning tilbyder virkningsgaranti og dermed kan garantere en påvist god effekt. Vi går meget op i tydelige resultater og en god service. Det kan vi selvfølgelig nemt skrive på vores hjemmeside, men du kan heldigvis svinge forbi Trustpilot og læse lidt af de 700+ anmeldelser. Her scorer vi 4,6 af 5 stjerner.

Vi håber, at det kun er med til at understøtte vores fokus på kundeservice og -tilfredshed.

Algebehandling af andre overflader

Hos Dansk Tagbearbejdning tilbyder vi ikke kun algebehandling af tag. Vi tilbyder også algebehandling af andre overflader:

 

Vil du have et tilbud på algebehandling af tag eller andre services fra Dansk Tagbearbejdning, så kontakt os endelig her.

 

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: