Serviceordning algebehandling

VIL DU UNDGÅ, AT DIT TAG GRADVIST BLIVER ØDELAGT AF MOS OG ALGER?

Er du også træt af, at skulle huske at ringe til tagbehandleren, når du kommer hjem fra arbejde? Vi kender det alle sammen. Vi orker ikke rigtig at skulle minde os selv på det hele dagen, for så egentlig bare at glemme det, når vi kommer hjem fra arbejde. Det er irriterende i sidste ende, og det forstår vi godt!

Men alle tage har brug for en rensning en gang i mellem og vi ser desværre ofte at rensning bliver udsat indtil det en dag er for sent og taget har taget skade.

SERVICEORDNING MED LØBENDE ALGEBEHANDLING AF TAG

Derfor tilbyder vi en serviceordning hvor vi løbende algebehandler dit tag – Taget vil holde længere, og du slipper for at skulle huske at ringe hver gang, at det er tid.

Vi dukker helt selv op efter aftale og renholder taget, så det ikke er nødvendig, at du selv renser.

Tag med alger

VEDLIGEHOLD AF TAG

Dansk Tag Bearbejdning har nu gjort det nemmere for dig, at vedligeholde dit tag. Ved at bestille en algebehandling med serviceordning undgår du simpelthen, at skulle huske dig selv på at ringe til os hver eneste gang, at det er tid.

Vores professionelle tagbehandlere dukker helt selv op efter aftale! For dig betyder det mindre bekymring og mere tid til at slappe af og tænke på noget andet.

Læs mere om algebehandling af tag

Kontakt os på: tlf 97 14 12 19

eller send en mail til info@dansktagbearbejdning.dk

Se også dine muligheder for maling af taget efter tagrensning.

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: