Algebehandling af Træterrasse

HVORFOR ALGEBEHANDLE DIN TRÆTERRASSE?

Træterrasser får med tiden en trist grå og/eller grøn belægning som ikke er så køn at se på. Derudover så kan træ med alger blive noget glatte at gå på.

Derfor er der mange der får deres træterrasser algebehandlet af KOSMETISKE ELLER SIKKERHEDSMÆSSIGE GRUNDE.

Det er en simpel behandling der kan blive udført på ca. 10 minutter afhængig af opgaven. Vi algebehandler med Neutralon, hvilket er et MILJØGODKENDT middel.

Hvorfor algebehandle
Alger på træværk

ALGER PÅ TRÆ

Vælger du at få din træterrasse algebehandlet, er det på grund af det fugtige klima i Danmark, bedst med 2 BEHANDLINGER OM ÅRET.

Dette er fordi vand vil lægge sig på træet og dermed være fugtige, hvis der samtidig er SKYGGE, er det et ideelt sted for alger at gro.

Er din terrasse SKYGGET AF TRÆER vil de faldne blade også bidrage til algevæksten.

PRISEKSEMPEL

Pris for algebehandling af træterrasse (samtidig med taget) kr. 150,- INKL. MOMS PR. GANG. PR. 50 M2

Med hensyn til fliser bør de behandles både forår og efterår. Skal vi behandle fliserne separat vil prisen herfor være kr. 875,- INKL. MOMS (OP TIL 300M2)

Det er også muligt at købe vores behandlingsmiddel dertil, som kan påsprøjtes med almindelig havesprøjte. En dunk (skal fortyndes) strækker til CA. 100 M2 OG KOSTER KR. 125 INKL. MOMS.

Det er derfor billigere at få foretaget rensning af træterrasse samtidig med algebehandling af tag, da vi allerede er på adressen.

Algebehandling af træterrasse pris
Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: