Rensning af tag

MEKANISK RENSNING AF TAG

Har dit tag mere end alger og små mosklumper, kan det være nødvendigt at foretage en mekanisk rensning af tag. Vi vil altid komme ud besigtige taget, hvis du overvejer om rensning er nødvendigt.

MALING AF TAG

Får du renset dit tag med rensekasse, anbefaler vi på det kraftigste at få malet taget bagefter. Rensekassen fjerner nemlig ikke kun snavs, alger og mos, men også den løse maling der er på plader og sten.

Før Efter
rensning af tag-maling

HVAD ER PROCESSEN?

Skal dit tag renses og males, vil vi først komme ud og foretage en rensning af tag med en rensekasse. Det foregår med opsamling af spildevand, snavs og malingrester. Efter rensning af tag med en spulekasse, så desinficeres taget så det sikres at eventuelle tilbageværende algesporer i overlap dør.

Herefter er taget klar til at blive malet.

Når taget skal males, maler vi med 3 lag maling. Det første lag er en primer i blandet en smule pigment af tagets farve. Herefter får taget yderligere 2 lag fuld maling, hvorfor vi yder 10 års Byg Garanti på maling af tag.

Læs mere om maling af tag her.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVORNÅR KAN EN TAGRENSNING UDFØRES?

Rensning af tag vil typisk blive udført mellem april til oktober. Det er en vejrafhængig aktivitet, dermed vil vi nogle år kunne udføre tagrensning i en længere eller kortere periode.

SKAL MAN VÆRE HJEMME VED TAGRENSNING?

Det er bedst at være hjemme når vi kommer, da vi kan have brug for adgang til dit loft, vand eller andet.

HVORNÅR BLIVER TAGRENSNINGEN UDFØRT?

Vi vil fælles aftale et tidspunkt hvor opgaven bliver udført.

HAR MIT TAG ASBEST?

Er dit eternittag produceret fra 1940 til 1984 vil den have asbest. Er dit tag produceret op til 1988 kan den indeholde asbest, men det er ikke sikkert. Efter 1988 stoppede man helt med at producere asbest tagplader.

 

KAN MAN RENSE MIT ASBESTFYLDIGE TAG?

Asbest kan renses og males med det rigtige udstyr, da man skal tage forbehold for sikker opsamling og afskaffelse af asbest rester. Ved disse tage udfører vi det ved B6, B7 og B9 eternittagplader.

Vi udfører ikke rensning på B5 eller lyserøde eternittagplader.

Rensning af tag

Rensning af tag kan blive nødvendigt, hvis du har trukket tiden lidt for længe siden sidste algebehandling, og der er kommet store mosklumper eller andet skidt på taget. Dansk Tagbearbejdning A/S renser dit tag effektivt for både skidt og malingrester, og derfor anbefaler vi på det kraftigste at få malet taget bagefter.

Rensning med rensekasse

En rensekasse er et specialiseret værktøj, der bruges til at rengøre tage og andre overflader med genstridige belægninger som alger, mos og snavs. Hos Dansk Tagbearbejdning har vi valgt at anvende en rensekasse til vores rensning af tag på baggrund af følgende fordele:

Højtryksrensning

Når vi bruger rensekassen til rensning af tag, anvender vi først en højtryksstråle til at fjerne snavs og belægninger fra tagets overflade. Den kraftige stråle kan løsne selv de mest genstridige materialer.

Opsamling

En vigtig funktion ved rensekassen er dens evne til at opsamle det fjernede snavs og spildevand under rensning af tag. Opsamlingen sikrer, at vi ikke efterlader snavs på taget eller i tagrenderne. Desuden betyder den indbyggede opsamling af snavs og vand, at der er mindre risiko for forurening af omgivelserne, og med korrekt afskaffelse beskytter vi miljøet.

Desinfektion

Efter rensningen påfører vi desinficerende middel på taget, som dræber eventuelle tilbageværende algesporer og forhindrer ny vækst. Efter desinfektionen er taget klar til efterbehandling.

Efter rensning

Når vi har udført en rensning af tag, er både alger, snavs og løs maling vasket væk. Derfor er det vigtigt, at taget forsegles igen med en omgang tagmaling. Tagmalingen foregår ved, at vi først primer taget og derefter maler det af to omgange.

Kontakt

Er du interesseret i rensning af tag? Så kontakt os på nedenstående metoder og modtag et tilbud baseret på tagets stand og størrelse.

Tlf.: 97 14 12 19
Mail: info@dansktagbearbejdning.dk

Dansk Tagbearbejdning A/S 

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: