Rensning af tag

MEKANISK RENSNING AF TAG

Har dit tag mere end alger og små mosklumper, kan det være nødvendigt at foretage en mekanisk rensning af tag. Vi vil altid komme ud besigtige taget, hvis du overvejer om rensning er nødvendigt.

MALING AF TAG

Får du renset dit tag med rensekasse, anbefaler vi på det kraftigste at få malet taget bagefter. Rensekassen fjerner nemlig ikke kun snavs, alger og mos, men også den løse maling der er på plader og sten.

Før Efter
rensning af tag-maling

HVAD ER PROCESSEN?

Skal dit tag renses og males, vil vi først komme ud og foretage en rensning af tag med en rensekasse. Det foregår med opsamling af spildevand, snavs og malingrester. Efter rensning af tag med en spulekasse, så desinficeres taget så det sikres at eventuelle tilbageværende algesporer i overlap dør.

Herefter er taget klar til at blive malet.

Når taget skal males, maler vi med 3 lag maling. Det første lag er en primer i blandet en smule pigment af tagets farve. Herefter får taget yderligere 2 lag fuld maling, hvorfor vi yder 10 års Byg Garanti på maling af tag.

Læs mere om maling af tag her.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVORNÅR KAN EN TAGRENSNING UDFØRES?

Rensning af tag vil typisk blive udført mellem april til oktober. Det er en vejrafhængig aktivitet, dermed vil vi nogle år kunne udføre tagrensning i en længere eller kortere periode.

SKAL MAN VÆRE HJEMME VED TAGRENSNING?

Det er bedst at være hjemme når vi kommer, da vi kan have brug for adgang til dit loft, vand eller andet.

HVORNÅR BLIVER TAGRENSNINGEN UDFØRT?

Vi vil fælles aftale et tidspunkt hvor opgaven bliver udført.

HAR MIT TAG ASBEST?

Er dit eternittag produceret fra 1940 til 1984 vil den have asbest. Er dit tag produceret op til 1988 kan den indeholde asbest, men det er ikke sikkert. Efter 1988 stoppede man helt med at producere asbest tagplader.

 

KAN MAN RENSE MIT ASBESTFYLDIGE TAG?

Asbest kan renses og males med det rigtige udstyr, da man skal tage forbehold for sikker opsamling og afskaffelse af asbest rester. Ved disse tage udfører vi det ved B6, B7 og B9 eternittagplader.

Vi udfører ikke rensning på B5 eller lyserøde eternittagplader.

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: