Facaderens

PROFESSIONEL FACADERENS

Med en facaderens får din bygning ny udstråling

En beskidt facade kan give et dårligt førstehåndsindtryk og være med til at skade det overordnede billede, dine kunder har af din virksomhed. Med facade rens, får din virksomhed et professionelt og rent look

Det lyder måske overraskende, men en bygningsfacade har stor betydning for dit image. Du skal huske på, at bygningen er det første, dine kunder ser, når de møder op hos dig. Med en ren og flot facade vil du udstråle, at du har orden i tingene og at du er professionel – og det kan være med til at øge dit salg og din kundetilfredshed.

Lad Dansk Tagbearbejdning A/S rengøre og imprægnere din facade, så den fremstår ren og tør.

 

FORDELE VED FACADERENGØRING

Udover at en facaderensning giver din virksomhed et professionelt og rent look, så har det også mange andre store fordele:

 • Nedsatte omkostninger til vedligehold fremadrettet

 • Begrænsning af mos og alger og anden begroning

 • Stærkt reducerede udgifter til fremtidig rengøring

 • Reducerede energiomkostninger

 • Stor nedsættelse af udgifter til reparation

 • Langtidsholdbar investering
professionel facaderens
Imprægnering med Hydroblock

IMPRÆGNERING MED HYDROBLOCK

Imprægnering af facaden er en sikker investering i længere levetid og mindre vedligeholdelse. Vi benytter Hydroblock imprægnering, som er baseret på nanoteknologi, og det kan derfor trænge dybt ind i facaden og beskytte den mange år frem.

Hydroblock hindrer vand i at trænge ind i væggen og minimerer dermed risikoen for fugtskader. Det har samtidig den effekt, at det hindrer begroning og misfarvninger på grund af mos, alger eller skimmelsvamp, da der ikke er vand til stede. Andre fordele ved Hydroblock imprægnering er reduceret risiko for smuds og oliepletter og beskyttelse mod frostspringninger og saltudblomstringer.

Efter imprægnering kan muren stadig ånde, men der kan ikke trænge vand ind udefra. Dette betyder, at muren holder sig tør, og derved reduceres varmeudgifter og omkostninger til vedligeholdelse. Derudover tåler facaden rengøring og afvaskning, uden at man risikerer fugtskader.

RENGØRING AF DE FLESTE FACADER

Vi renser næsten alle typer af facader, og imprægnerer mineralske facader. Facaderens bringer facaden tilbage til sit oprindelige udseende, hvorefter en behandling med Hydroblock imprægnering opfrisker facaden og gør den vand- og smudsafvisende.

Vedligeholdelsesomkostningerne reduceres dermed betragteligt, idet der ikke længere vil opstå frostskader, ligesom behovet for rengøring reduceres markant. Dette betyder, at ejendommen fremtræder med sit originale udtryk mange år frem.

Som en ekstra bonus reduceres omkostninger til opvarmning, da en tør mur ikke kan transportere kulde og fugt.

FÅ ET TILBUD PÅ EN FLOT FACADE

Få et gratis eftersyn af din facade og et uforpligtende tilbud på en facaderens eller facade imprægnering.

Udfyld formularen til højre eller kontakt os på telefon: 97 14 12 19 eller via mail til info@dansktagbearbejdning.dk

Læs også om miljøvenling algebehandling af taget og evt. efterfølgende maling af tag

Bestil tilbud
close slider

  Bestil tilbud

  Tilbud på:
  Hustype: