Maling af tag

Maling af Tag på hus

UDFØRES BEDST AF PROFESSIONEL TAGMALER

Dansk Tagbearbejdning leverer professionelt arbejde indenfor maling af tag i Jylland, på Fyn og på Sjælland med de bedste garanti og serviceordninger.

Dit hus er året rundt udsat for sol, fugt og frost, og denne vejrpåvirkning slider på dit tag. Det er derfor vigtigt at du vedligeholder taget - så har du det meget længere.

Læs mere om fordele ved tagmaling

EFTER EN ÅRRÆKKE BLIVER DEN OPRINDELIGE TAGMALING SLIDT AF, HVOREFTER NEDBRYDNINGEN AF TAGET BEGYNDE

Dansk Tagbearbejdning har mange års erfaring i afrensning og maling af eternittag og maling af tag med cementtegl. Derfor kan vi garantere kvalitetsarbejde indenfor maling af tag i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

VI LEVERER TAGMALING I JYLLAND, PÅ FYN OG PÅ SJÆLLAND

  • Forlæng tagets levetid med tagmaling og få plads i økonomien til det, du drømmer om.
  • Vedligeholdende tagmaling kan udskyde udskiftning af taget i mange år, og det betyder, at der er både god fornuft og god økonomi i at passe på husets oprindelige tag.
  • Vi er lagerførende i alle tagtyper. Skal der udskiftes rygning eller tagplader, kan vi sende egen tagdækker. Han sørger for at klargøre taget til tagmaling.
  • Medarbejdere i Dansk Tag Bearbejdning gennemgår en god og fastlagt uddannelse, inden de sendes ud på egen hånd, ligesom alle har deltaget i sikkerhedskurser.

Se vores liste over hvor vi kører hen i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

 

TAGMALING FARVER

Vi er i stand til at levere tagmaling i hele Jylland i alle eternit farver og cementtegl farver.

 

maling af tag

    Tilbud på:
    Hustype: