Algebehandling af fliser

ALGEBEHANDLING AF FLISER

Fliser er en af de overflader der HURTIGT BLIVER RAMT AF ALGER.

Vi kender det alle, man sider på sin fine terrasse og kigger ud, og alt hvad man ser er grønt. Det er ikke så pænt at kigge på og det kan også gøre overfladen noget glat når det har regnet.

Derfor anbefaler vi at man behandler fliser 2 GANGE OM ÅRET. Gerne en gang i forår og en gang i efterår.

Det er specielt et problem, hvis dine fliser står i skygge eller befinder sig i et fugtigt område, da det er ideelle forhold for algevækst.

Grønne alger på fliser
Algebehandling af fliser

HVAD ER EN ALGEBEHANDLING?

Hos Dansk Tagbearbejdning anvender vi Neutralon til at algebehandling. Det er et MILJØGODKENDT middel, som er harmløst på dine fliser.

Ved Algebehandling af fliser bliver algemidlet bliver sprøjtet på og skal ligge der er ca 30 minutter for at få den ønskede virkning. En lille regnbyge eller støvregn kan faktisk være TIL GAVN for behandlingen. Det er dog ikke godt for effekten, hvis der kommer et stort regnskyl inden for de 30 minutter.

Vores VIRKNINGSGARANTI går ud på, at hvis der stadig er grønne alger 4 uger efter behandling, så kontakt os inden for 8 uger med billeder af problemet, og vi kommer ud og laver det om uden beregning.

PRISER PÅ ALGEBEHANDLING AF FLISER

Behandlingen kan foregå samtidig med algebehandling af tag og dermed får man det til en billigere pris. Når det udføres samtidig med algebehandling af tag, koster det 150,- INKL.. MOMS PR. GANG. PR. 50 M2

Du kan derudover bestille en algebehandling af fliser for sig selv, hvor det vil koste 875,- INKL.. MOMS VED OP TIL 300M2.

Det er også muligt at købe vores algemiddel dertil og som kan påsprøjtes med almindelig havesprøjte. EN DUNK (SKAL FORTYNDES) STRÆKKER TIL CA. 100 M2 OG KOSTER KR. 125 INKL.. MOMS.

Algebehandling pris

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

VIRKER ALGEBEHANDLING MOD FLISEPEST?

Det kan virke mod flisepest, hvis du får en algebehandling af fliser hvert halve år i ca. 2 år.

Man skal være tålmodig hvis det skal fjernes via algebehandling. Ellers kan man få en rensning af fliser som har en øjeblikkelig effekt.

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: