Algebehandling

Algebehandling af professionelle

HVORFOR BEHANDLE MIT TAG MOD ALGER?

Der er er mange gode grunde til at få renset sit tag for alger. 

Med en professionel algebehandling og løbende vedligeholdelse forlænger du tagets levetid og minimerer værditabet på huset.
Snavs og belægninger nedbryder overfladen og holder på fugten på dit tag.

Uanset om du ønsker at få dit tag algebehandlet af kosmetiske- eller vedligeholdelsesmæssige grunde, så kan Dansk Tagbearbejdning A/S løse opgaven for dig.

Algebehandling
Alger, mos og andre belægninger

ALGER, MOS OG ANDRE BELÆGNINGER NEDBRYDER DIT TAG

Det er vigtigt at få algebehandlet dit tag med jævne mellemrum, så du undgår alger, mos og andre belægninger på taget, der på sigt kan give uoprettelige skader, der medvirker til at du er nød til at udskifte tagsten.

Belægninger og begroninger nedbryder taget, og er med til at holde på fugten.

Mos og alger kan derfor være medvirkende årsag til frostsprængninger og heraf følgende ærgrelser for husejeren, der skal have repareret taget.

BILLIGE AMATØRER ELLER SIKRE PROFESSIONELLE?

Hvordan vælger du den bedste leverandør til algebehandling?

Når du vælger Dansk Tagbearbejdning, får du sikkerhed, miljørigtig og professionel algebehandling af tag  – der virker – med virkningsgaranti.

At skåne miljøet handler om regler, men også om moral

Når du vælger Dansk Tagbearbejdning til algebehandling af dit tag for at fjerne skadelig snavs og belægninger, garanterer vi for at vandmiljø og rensningsanlæg ikke belastes unødigt.

Vores algebehandling er miljøvenlig

Algebehandling
Kontakt os

FÅ EN PRIS PÅ TAGRENSNING

Algebehandling af et standard parcelhus koster blot 1150 kr. inkl. moms pr. gang ved en serviceordning.

Kontakt os og få et tilbud på algebehandling af dit tag.

Du kan kontakte os på telefon 97 14 12 19 eller på info@dansktagbearbejdning.dk

Du kan også udfylde formularen på denne side, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.

Spørgsmål til algebehandling

HVORNÅR ER DET SÆSON FOR ALGEBEHANDLING?

Så længe det er over 5 grader og ikke regner mere end en let støvregn kan algebehandling udføres.
Vores sæson hedder typisk februar til november. Det kan dog variere afhængig af vejr.

KAN MAN FÅ HÅNDVÆRKERFRADRAG TIL ALGEBEHANDLING?

Der er desværre ikke håndværkerfradrag på algebehandling.

GIVER I BESKED FØR I KOMMER OG BEHANDLER FOR ALGER?

I får en sms dagen før vi kommer, samt et brev i god tid før.

SKADER ALGEBEHANDLINGMINE PLANTER?

Det kan svitse bladende på dine planter, det er eget ansvar at dække eller flytte planter.

SKAL VI HAVE ADGANG TIL VAND?

Det er foretrukket af have adgang til vand, det er dog ikke nødvendigt.

Algebehandling af sort tag

Læs mere om algebehandling

Alger er en udfordring for mange husejere, især i det danske klima, hvor fugtige og skyggefulde omgivelser skaber de ideelle forhold for algevækst. Algebehandling er derfor en vigtig del af vedligeholdelsen af både tag, facade, fliser og træterrasser. Herunder vil vi gennemgå, hvorfor algebehandling er vigtig, hvordan det udføres, og hvad du kan forvente af processen, når du bestiller algebehandling hos Dansk Tagbearbejdning.

Der er flere gode grunde til at vælge algebehandling fra Dansk Tagbearbejdning A/S:

Skadeforebyggelse

Alger og mos kan forårsage betydelig skade på dit hjem, fordi de kan trænge ind i porøse materialer som beton og teglsten og gøre plads til fugt. Det kan resultere i frostskader, når det bliver vinter.

Æstetik

For mange af vores kunder er æstetik også en faktor, når de overvejer algebehandling. Alger og mos kan give nogle grimme, grønne og sorte pletter på tag, facade, fliser og terrasser. Det kan især få betydning ved salg af dit hus. Algeramte tage, facader, fliser eller træterrasser kan få et hus til at se mindre vedligeholdt ud og dermed skræmme potentielle købere væk.

Sikkerhed

Alger på fliser og træterrasser kan gøre overfladerne meget glatte at gå på, især i regnvejr. Derfor er der også et sikkerhedsmæssigt aspekt i overvejelserne om at få regelmæssige algebehandlinger.

Ubehandlede alger kan altså forkorte levetiden på dine materialer, og derfor kan en rettidig algebehandling være med til at spare dig for dyre reparationer og udskiftninger.

Professionelle fagfolk

Hos Dansk Tagbearbejdning A/S er vi professionelle fagfolk inden for algebehandling. Vi har den nødvendige erfaring og viden til at udføre arbejdet korrekt og sikkert. Vi bruger specialiserede værktøjer og miljøgodkendte midler, der er mere effektive end dem, der er tilgængelige for forbrugere. Derudover kan Dansk Tagbearbejdning A/S udføre arbejdet hurtigt og effektivt, hvilket sparer dig tid og besvær.

Har du spørgsmål til algebehandling eller noget helt andet, så er der altid mulighed for at kontakte os. Du kan udfylde kontaktformularen i højre side eller kontakte os på mail eller telefon.


Dansk Tagbearbejdning A/S
Søndergade 12a
7490 Aulum
Tlf.: 97 14 12 19
Mail: info@dansktagbearbejdning.dk

Services inden for algebehandling

Algebehandling af tag

Taget er et af de mest udsatte områder for algevækst, da taget ofte er fugtigt efter nedbør, og områder af taget kan være i skygge fra træer og andre bygninger. Når der er alger på taget over en længere periode, er der større risiko for skader og tagets holdbarhed forringes. Derfor kan det blive en dyr fornøjelse at vente for længe med algebehandling af dit tag. Taget kan desuden have rigtig stor betydning for det samlede udtryk på husets yderside og værdien af dit hus.

Når vi udfører algebehandling af dit tag, starter vi altid med en inspektion for at vurdere omfanget af algevæksten, så vi kan behandle taget sikkert og effektivt. Herefter sprøjtes taget med det miljøgodkendte middel Neutralon, som over de næste 4 til 6 uger vil få algerne til at skifte farve og svinde ind. Skulle første behandling mod forventning ikke virke, er du dækket af vores virkningsgaranti, som lover dig en efterbehandling uden beregning. Du skal blot kontakte os inden for 8 uger efter behandlingen.

Algebehandling af facade

Grønne alger på din facade kan have stor betydning for det samlede visuelle udtryk for dit hus. Hvis dit hus er ramt af grønne alger på facaden, bør du derfor overveje algebehandling. Grønne alger har de ideelle vækstbetingelser på facader, der vender mod nord eller generelt er i skygge. Algebehandling af facaden forbedrer både udseendet og holdbarheden af dit hjem.
Når Dansk Tagbearbejdning A/S udfører en algebehandling af din facade, starter vi med en vurdering af facadens tilstand og identificering af områder med algevækst. Derefter bruger vi vores miljøgodkendte algemiddel, som trænger ind i materialet og dræber algerne. Hvis du ønsker at forlænge behandlingens virkning, kan vi anbefale en imprægnering af din facade. Imprægnering holder fugten ude af facaden i lang tid, og kan være med til at reducere fremtidige udgifter til rens, reparationer og energiforbrug. Kontakt os for at få et tilbud på en samlet behandling.

Algebehandling af fliser

Er dine fliser lige så grønne som græsplænen? Fliser er ofte udsat for grøn algevækst på grund af deres porøse overflade og deres placering i haven. I nogle områder vil fugt være uundgåeligt, mens andre områder sjældent bliver ramt af den grønne, uønskede vækst. Vi anbefaler algebehandling af algeramte fliser 2 gange om året. Vores miljøgodkende algemiddel Neutralon sprøjtes på og trænger dybt ind i fliserne. Midlet dræber alger og forhindrer ny vækst.

Hvis dine fliser er ramt af flisepest, kan algebehandling have en effekt over tid. Alternativt kan vi udføre en rensning af dine fliser, som giver øjeblikkelige resultater.

Algebehandling af træterrasse

Træterrasser vil med tiden få en grå eller grøn belægning, som ikke just pynter. Her kan en algebehandling hjælpe med at bevare træets naturlige skønhed og farve. Desuden kan algevækst på træterrasser medføre glatte områder, især når det regner. Vores kunder vælger derfor både at få behandlet deres træterrasse af kosmetiske og sikkerhedsmæssige årsager. Vi anbefaler at få udført algebehandling af din træterrasse 2 gange årligt.

Slå forskellige algebehandlinger sammen, og spar penge

Slå to fluer med et smæk, og spar penge samtidig!

Når vi allerede er på adressen i forbindelse med algebehandling af dit tag, koster det kun 150 kr. inkl. moms pr. 50 m² at få udført en algebehandling af fliser eller træterrasse.
For både fliser og træterrasser anbefaler vi at få udført algebehandling 2 gange årligt. Du kan med fordel få udført én af de to årlige algebehandlinger af dine fliser eller træterrasse samtidig med algebehandling af dit tag. Den anden årlige algebehandling kan Dansk Tagbearbejdning A/S udføre for 875 kr. inkl. moms ved op til 300 m². Hvis du foretrækker selv at vedligeholde algebehandlingen, kan du købe vores Neutralon algebehandling for 125 kr. inkl. moms pr. dunk, hvilket dækker cirka 100 m² fortyndet.

Serviceordning Algebehandling

Alle tage har brug for algebehandling en gang imellem, og vi ser desværre ofte, at behandling bliver udsat, indtil det en dag er for sent, og taget har taget skade. Hvis du ønsker at slippe for besværet og samtidig have et flot og sundt tag, kan du med fordel oprette en serviceordning med Dansk Tagbearbejdning A/S. Ved oprettelsen aftaler vi et interval, hvor vi kommer og algebehandler dit tag. Herefter kommer vi helt automatisk, når dit tag trænger til næste behandling! Vi sender altid en mail måneden før, vi har planlagt at komme ud til dig, og du kan opsige eller udskyde aftalen fra dag til dag.

Dansk Tagbearbejdsning A/S – Professionel Algebehandling

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: