Hjælp Inger med at støtte børnecancerfonden

INGER FRA TEAM RYNKEBY

Læs med omkring Inger, cykelturen til Paris og hvordan du kan støtte børnecancerfonden.

INGER’S HISTORIE

Inger begyndte at løbe for 30 år siden, og hun blev grebet af det. Det udviklede sig til Marathon, bjergbestigning og den seneste udfordring hun har givet sig i kast med, er en cykeltur til Paris med Team Rynkeby. For at samle penge til børnecancerfonden.

Hver sportsgren er startet stille og roligt og har senere udviklet sig. Inger har rastløs energi og motivationen til at rykke grænser, som gør, at hun føler hun, har brug for at komme ud og prøve sine kræfter af nogle gange om ugen.

Team Rynkeby børnecancerfonden
Cykeltur til Paris

MOTIVATION FOR AT DELTAGE

For noget tid siden så Inger en dokumentar omkring kraftramte børn og blev bevæget over hvor forfærdeligt det er for dem. Hun kom til at tænke på sine egne børnebørn, og det gav det sidste skub, til at tage en cykeltur til Paris med Team Rynkeby.

Inger er med til tiltag som Team Rynkeby har, for at indsamle penge til børnecancer fonden. Hun har blandt andet været med til at sælge gin, hvor pengene har gået til cancerfonden. I den kommende tid kommer hun til at sælge andre ting, hvor pengene også går til fonden.

DONATIONER TIL BØRNECANCER FONDEN

Inger ser kun situationen som et plus, ikke bare kan hun være med til at støtte så god en sag, men hun har også muligheden for at cykle til Paris, hvilket altid har været en drøm.

De donationer der kommer ind, om end det er fra virksomheder elle private går 100% til børnecancer fonden. 70% går til forskning 30% går til familierne med kræftramte børn. Hvis familien skal bo i familiehuse eller er økonomisk trængt pga. tabt arbejdskraft eller andet, så modtager de støtte.

Team Rynkeby Inger
Støtte til børnecancerfonden

PERSONLIG PRIS

Tager man en cykeltur til Paris, så er der nogen overvejelser man er nødt til at foretage sig. For at træne op til sådan en cykeltur, så er man nødt til at træne som et hold. Det gør man for at lære hvordan man cykler som en stor gruppe og undgår uheld.

Det betyder at man skal komme til stort set alt hold træning. Derudover er det vigtigt at træne individuelt for at kunne klare turen. Det kræver dedikation og store mængder tid. Derfor kan det være nødvendigt at takke nej til sociale arrangementer.

En cykeltur til Paris er en unik oplevelse, men der er en personlig pris i form af engagement, men også den økonomiske, da rytterne selv betaler deres udgifter forbundet med turen til Paris.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE

Så kan det være du nu tænker, hvordan kan jeg hjælpe?

Du behøver ikke selv komme ud på en 1200km lang cykeltur for at støtte børnecancer fonden. Følg linket her (https://intranet.team-rynkeby.com/mycollection/3108) for at donere, det kan være lige det beløb du har lyst til, alt hjælper.

Dansk Tagbearbejdning har selv støttet op om sagen og vi er kun glade for at skabe ekstra opmærksomhed omkring børnecancerfonden.

Hjælp børnecancerfonden
Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: