Efterisolering

KLARGØRING TIL EFTERISOLERING

Det er altid en stor beslutning, når boligen skal forbedres, både med hensyn til økonomi, fremtidig værdi, men også det rent praktiske.

Mange spekulerer på, hvad de selv skal stå for inden opgaven skal løses altså: Klargøring af efterisolering. Typisk har de en travl hverdag med børn, arbejde og andre tidskrævende aktiviteter.

MANGE VENTER FOR LÆNGE

Derfor kan det virke som en uoverskuelig opgave, at skulle forberede et loft eller andre dele af huset inden det skal isoleres. Derfor ender mange med at vente for længe med at få dele af huset isoleret.

Klargøring til efterisolering
Ting på loftet

VI TAGER DET TUNGE SLÆB

Det har vi forståelse for og derfor tilbyder vi at hjælpe dig. Når du beslutter dig for at du vil have efterisoleret dit loft, hulmur eller en af de mange andre steder.

Du kan være sikker på at vi tager det tunge slæb. Vi sørger for at gangbroen kommer op i højde med den nye isolering samt montering af vindstop, som leder luften korrekt hen over den nye loftisolering.

VI HJÆLPER MED AT TØMME LOFTET

Som en ekstra hjælp tilbyder også at være behjælpelige med at tømme loftet, naturligvis forsigtigt – Dette forgår på timeløn. Vi tager slæbet med at sortere tingende, efter jeres ønsker og behov.

VENT IKKE FOR LÆNGE MED AT ISOLERE

Mangelfuld isolering kan i længden blive en dyr affære, så derfor tilbyder Dansk Tagbearbejdning at hjælpe dig med opgaver såsom bortskaffelse af affald, og andre uoverskuelige opgaver.

Besparelsen på varmen variere naturligvis efter eksisterende isoleringen, men vi ser for tiden at besparelsen på varme regningen, betaler udgiften for opgaven i løbet af 2-10år. Det kan derfor “betale” sig at komme igang med klargøring af efterisolering hurtigst muligt. Læs mere om pris eksempler på siden her

Er du i tvivl om du kan vinde noget ved at efterisolere?
Kontakt os idag, så finder vi svaret sammen og løsningen der passer bedst for dig.

HVOR OFTE SKAL JEG SKIFTE ISOLERING?

Isolering skal yderst sjældent skiftes ud, men isoleringsevnen kan forbedres ved at indblæse yderligere isoleringslag oven på det eksisterende.

Indblæsning af løs isolering fylder huller og sprækker i den eksisterende isolering, hvorved isoleringsevnen forbedres drastisk.

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: