Rensning af tagrender

RENSNING AF TAGRENDER

VI RENSER DINE TAGRENDER, SÅ DU TRYGT KAN GÅ VINTEREN I MØDE

Det er vigtigt at holde tagrenderne rene og fri for blade og andet nedfald, så du undgår alvorlige fugt- frost- og vandskader på dit hus.

Derfor skal de renses en gang om året – helst i november måned når bladene er faldet.

Det bedste tidspunkt for rensning af tagrender er om efteråret, når træerne har tabt bladene, som hurtigt giver problemer med tilstoppede tagrender, nedløbsrør og regnvandsbrønde.

Vandet bliver derfor ikke ledt sikkert væk fra huset, men løber i stedet ud over kanten og ned af facaden, hvor det kan give kritiske skader på både dører, vinduer, facade og udhæng samt resultere i råd og skimmelsvamp.

Lader man problemet stå til for længe, vil de mange blade til sidst ende i regnvandsbrønden, der hvis den løber over, kan resultere i alvorlige skader i kælder eller på fundamentet.

FÅ RENSET DINE TAGRENDER PROFESSIONELT

Pris kun kr. 995,-incl moms for et almindeligt parcelhus med op til 30 meter tagrende og max 3 meter til tagrenden, når der er tale om serviceordning.

BEHANDLINGEN INKLUDERER:

  • Rensning af tagrender

  • Skylning med vand indvendig og udvendig

  • Rensning af nedløbsrør til jorden

Er der tale om en engangsbehandling er prisen 1295,- inkl. moms for et almindeligt parcelhus med op til 30 meter tagrende, og max 3 meter til tagrenden.

Der er tillæg ved mere end 3 meter til tagrende, skjulte/snævre tagrender, net i tagrende og spuling af afløb.

ABONNEMENT PÅ RENSNING AF TAGRENDER

Vi opretter gerne et abonnement på tagrende rensning, så du ikke behøver at huske på det fremover. Vi kommer derefter med aftalte intervaller, og sørger for at dine tagrender og nedløbsrør er rene og funktionsdygtige.

Abonnementet er en god investering, da stoppede tagrender kan have alvorlige konsekvenser for dit hus.

VORES ABONNEMENT PÅ RENSNING AF TAGRENDER ER SELVFØLGELIG HELT UDEN BINDING.

Pris på tagrenderens

SPØRGSMÅL TIL RENSNING AF TAGRENDER

KAN I RENSE MINE TAGRENDER HVIS DER ER HØJT OP TIL TAGRENDER?

I de fleste tilfælde er det ikke noget problem. Vi  tilbyder også svært tilgængelige opgaver, og renser regelmæssigt tagrender i huse med over 3 meter til tagrende. Vi har renset tagrender i op over 20 meters højde.

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: