Det er tid til at spare energi

HVAD KAN GØRES FOR AT SPARE PÅ VARMEREGNINGEN?

Når et hus ikke er velisoleret, vil det stå og lade varmen vil forsvinde ud gennem loft, gulv eller vægge. Det er derfor vigtigt at ens hus er optimalt isoleret, så man ikke bruger unødig varme. Derudover øges boligkomforten.

HULMURSISOLERING

Ved hulmursisolering går vi ind og tjekker hvor meget isolering der allerede er i muren. Det er altid en god ide at få det tjekket en gang imellem da gammel hulmursisolering med tiden kan falde sammen.

Er hulmuren ikke isoleret optimalt, vil dette øge varmetabet og dermed varmeregningen.

Det er simpelt for en professionel at tjekke, da vi borer et par små huller i fugen, og med et lille kamera tjekker hulmurens isolering.

Vores tilbud er gratis og uforpligtende, DU HAR DERFOR IKKE NOGET AT MISTE VED AT FÅ TJEKKET DIT BEHOV FOR ISOLERING.

Hulmursisolering - kamera undersøgelse
Isolering af loft

ISOLERING AF LOFT.

Gennem årene er standarderne for isolering af loft blevet hævet.

Nye huse bliver bygget med 400-500mm isolering, hvorimod ældre huse kun blev bygget med 150-200mm. Det kan derfor være en god ide at efterisolere dit loft, så det lever op til standarderne, samt giver BESPARELSER PÅ VARMEREGNING.

DANSK TAGBEARBEJDNING A/S TAGER SIG AF DET HELE. Fra hævning af gangbro til etablering af vindstop. Vi anvender papirisolering som blæses ind på loftet i et pænt jævnt lag til den aftalte højde.

ISOLERING AF ETAGEADSKILLELSE

Ved mangel af isolering imellem etager vil man blandt andet opleve at det er fodkoldt. Derudover har isolering en lyddæmpende effekt så man vil opleve en bedre lydisolering imellem stuen og 1. sal.

Huse fra før 1970 var der ikke krav om isolering imellem etagerER DIT HUS FRA FØR DETTE VIL DU DERFOR KLART GAVNE AF AT FÅ ISOLERET MELLEM ETAGER. Er hulrummet ikke fyldt ud, kan der også for huse bygget senere være fordele ved at efterisolere etageadskillelse.

Derudover øger det ejendomsværdien samt mindsker varmeregningen.

Isolering af etageadskillelse
Isoleringsmateriale

ISOLERINGSMATERIALE

Vi anvender høj kvalitets isoleringsmateriale fra Nviro og Isover. Til loft og etageadskildelse anvender vi papirisolering, også kaldet papiruld.

Ved isolering af hulmur anvender vi mineraluld.

ISOLERINGSMATERIALET ER NØJE UDVALGT FOR BEDSTE RESULTAT VED DE INDIVIDUELLE ISOLERINGSOPGAVER.

Du kan derfor vide dig sikker om kvalitetsarbejde.

Ønsker du et tilbud kan du trykke på knappen herunder og udfylde formularen

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: