Eternitplader igennem vinteren

ETERNITPLADER TAGER SKADE AF ALGER OG MOS

Eternitplader er sårbare overfor mos og alger, når frosten kommer, vil fugten i mosset udvide sig og typisk give frostskader.

HVAD SKER DER NÅR MOS OG ALGER LIGGER VINTEREN OVER?

Som kan ses på billederne efterlader FROSTSKADER pladerne med stykker af eternit der er sprunget af.

Dette gør at vand vil begynde at kunne trænge ind i pladerne. Når der først kommer vand ind i cementen i pladerne, så begynder problemerne for alvor.

Eternitplader efter vinteren
Mos der kræver rensning og maling

RENSNINGS OG MALING AF TAGET

I tilfælde som billederne her viser, er man nødt til enten at RENSE OG MALE TAGET, samt udskifte ødelagte plader, eller få lagt et helt nyt tag.

Opdager man problemet før det når så langt vil man enten kunne foretage et MOSSKRAB ved større arealer af mos, eller ALGEBEHANDLING af mos.

Læs mere om algebehandling af taget.

HVAD KAN MAN FORVENTE MED MOS?

Efterlades mosset, vil man med tiden opleve FROSTSKADER. Der kan man algebehandle for at komme af med det. Jo tidligere man bekæmper mosset jo bedre, det bliver kun sværere at komme af med jo mere belægningen øges.

ALGEBEHANDLING VIL EFTERLADE MOSSET DØDT, hvorefter vind og vejr vil få det til at falde af. Ved lavere hældning af tag kan det til tider være fordelagtigt selv at gå op efter mosset er dødt og feje det blidt af.

Dette skyldes at mos til tider, typisk hvis der er større klumper, ikke når at falde af, før vejret genopliver mosset. Dette tager dog generelt minimum 6 måneder før det kan komme til live igen.

Eternitplader efter mos
Virkningsgaranti på algebehandling

VIRKNINGSGARANTI PÅ ALGEBEHANDLING

Dansk Tagbearbejdning har en virkningsgaranti. Det betyder at 4-6 uger efter vi har været der, må der ikke være noget grønt på taget.

Alger skal være væk og det grønne mos skal være brun/sort og tydeligt dødt.

Er det ikke det, skal vi kontaktes senest 8 uger efter vi har været der, så kommer vi og giver en GRATIS OMBEHANDLING.

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: