Hvilken typer tag maler vi?

Forskellige tage

Der findes mange typer af tag, hvilket også betyder de skal have forskellige fremgangsmåder når disse skal gen males. Læs med her for at se hvilken tagtyper vi maler.

CEMENTTAGSTEN

Vi anvender maling fra danske NowoCoat i Kolding.

Vi har rigtig god erfaring med at gen male cementtagsten, de får et PÆNT OG HOLDBART RESULTAT. Cement er ikke vandtæt, og netop derfor males tagsten fra fabrikken. Dermed forsegles overfladen, så fugt og vand ikke kan trænge ind i stenen.

Når malingen over årene er slidt af sol, vind, alger og mos, kan du erfare at der sker frostsprængninger, eller der kan komme fugt på bagsiden af dine tagsten. Typisk vil sliddet medføre, at stenene BØR GEN MALES EFTER 20-25 ÅR.

Cementtagsten
Eternittagplader

ETERNITTAG

Eternittag males med flotte og holdbare resultater. Specielt de ældre plader som indeholder asbest, er meget holdbare. EN GANG MALING KAN GIVE TAGET ET NYT LIV, og dermed forlænge levetiden på taget.

Der er dog nogen eternitplader vi ikke maler. B5 plader er billigt produceret, uden overfladebeskyttelse og laminatopbygget. Det betyder de er sårbar overfor frost, fugt og tø. Derudover vil de ofte udskille salpeter, som også vil være tydelig efter maling.

Eternittagplader produceret i perioden 1984-2001 har mere flyveaske end cement, hvilket betyder de nemt begynder at nedbryde.

Tagplader i B6 og B7, der er indfarvet med lyserød, indeholder silikone hvilket malingen ikke vil binde ordentligt til.

DECRA TAG

Dansk Tagbearbejdning A/S har stor erfaring i Decra tag, og vi ser GODE RESULTATER ved rensning og maling af denne type tag.

Som beskrevet herunder maler vi ikke ståltag, men Decra er en undtagelse da det har en mere ru overflade som malingen kan binde sig til.

Da Dansk Tagbearbejdning A/S yder 10 års garanti på vores malerarbejde. VIL VI ALDRIG PÅTAGE OS EN OPGAVE, HVOR VI IKKE ER SIKRE PÅ ET FLOT OG GODT RESULTAT.

Decra tag
Teglsten

HVAD MALER VI IKKE?

Vi maler ikke Ståltag (der ikke er Decra), da malingen ikke kan binde sig til overfladen og resultatet vil hverken blive godt eller holdbart.

Teglsten er bagt ler, hvilket vil siger overfladen er brændt og det er ikke noget vi kan male på da malingen ikke vil binde ordentligt.

Skiffereternit og diagonalskiffer kan vi ikke stå inde for at male, da det bliver efterladt utæt eller skiferpladerne vil knække under arbejdet.

ER DU I TVIVL OM VI KAN MALE DIT TAG, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage en snak med os, så kigger vi på det.

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: