Vedligeholdelse skåner miljøet

HVAD BETYDER VEDLIGEHOLDELSE AF DIN BOLIG FOR MILJØET?

Dine valg omkring din bolig, har betydning for miljøet. Læs derfor med her for at se hvilken indflydelse dine beslutninger har for miljøet, og naturligvis din opsparing.

UDSKIFTNING AF TAG?

Udskiftning af tag er en dyr affære, og desuden en større belastning for miljøet end vedligeholdelse.

VI ANBEFALER OFTEST AT VÆLGE VEDLIGEHOLDELSE FREM FOR UDSKIFTNING. Der kan dog være opgaver, hvor vi anbefaler kunde, at det ikke giver mening at gøre andet end at skifte taget. Typisk når taget efterhånden er så nedbrudt, at vi ikke kan garantere minimum 10 års holdbarhed. Eller der skal skiftes for mange nedbrudte bølgeplader på et eternittag.

UDSKIFTNING ER RESSOURCEKRÆVENDE

Når du skifter dit tag, har det nogen KONSEKVENSER for miljøet. Hele produktionsprocessen er ressourcekrævende, og ofte skal produktet transporteres over større afstande. Alt dette udleder Co2 i større grad, end at vedligeholde sit cementstens-, tegl-, pap- eller bølgeplade tag.

Vedligeholdelse af tag
Vedligeholdelse af tag

VEDLIGEHOLDELSE AF TAG

Vælger du at få renset og malet dit tag, så forlænger du levetiden betragteligt. Levetiden vil selvfølgelig afhænge af det tagets stand, men typisk vil det kunne holde i minimum 10-20 ÅR MERE. Hvis det nymalede tag holdes rent for alger og mos, så forlænges levetiden yderligere.

Hos DANSK TAGBEARBEJDNING A/S GIVER VI 10 ÅRS BYG GARANTI på maling af tage.

Man kan regelmæssigt algebehandle sit tag for at undgå de skader som alger og mos kan forsage.

Producenterne anbefaler vedligeholdelse af sig tag, for at sikre en lang levetid.

EFTERISOLERING

Når du efterisolerer din bolig, sænker du det Co2 udslip dit hus har.

Det sker fordi du SÆNKER DET ENERGIFORBRUG der skal til for at varme din bolig. Isoleringen gør, at du ikke har brug for at opvarme din bolig lige så meget.

Vi anvender PAPIR ISOLERING til loft og isolering af etageadskillelse, det er et miljørigtigt produkt, som også kan GENBRUGES eller leveres tilbage til fabrikanten efter det ikke længere skal bruges.

Til hulmursisolering anvender vi ISOVER – MINERALULD, som også kan genanvendes.

Uanset hvilken type isolering du udfører, opnår du, din bolig og miljøet store fordele.

Efterisolering af loftet
Rengøring af fliser - før og efter

RENSNING OG ALGEBEHANDLING AF FLISER

Har du alger, mos og flisepest på dine fliser, og tænker nu skal de skiftes?

Så overvej om fliserne ikke kunne få nyt liv med en professionel rensning. Rensning af fliser foregår på SKÅNSOM vis, så fliserne ikke tager nogen skade.

Fliserne kommer til at se ud næsten som nye igen, og du SPARER MILJØET for de ressourcer det kræver at producerer, transportere, og lægge fliserne.

Nogle gange kan du nøjes med en almindelig algebehandling, hvor du ser effekten ca. 3-4 uger efter. Andre gange er der behov for en mekanisk rensning, og efterfølgende imprægnering. Uanset hvilken behandling der er nødvendig, er det oftest BILLIGERE END AT FÅ LAGT HELT NYE FLISER.

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: