Facaderensning i Herning

FACADEN ER DIT VISITKORT UDADTIL

Vi blev kontaktet af et firma i Herning, som havde problemer med alger og snavs på deres facader. Facaderne var begyndt at se noget medtagede ud, og de ville gerne have pæne rene facader igen.

HVAD ER PROCESSEN FOR RENSNING AF FACADER?

Vi startede med en højtryksrensning med rent vand på facaden, for at fjerne alt snavs og belægninger. Herefter stod facaden igen pæn og ren.

Efter højtryksrensningen er udført, har vi algebehandlet facaderne, for at desinficere algesporer i overfladen. Gøres dette ikke, er der stor risiko for at algerne kommer igen inden for relativt kort tid.

Dansk Tagbearbejdning står inde for at opgaven bliver udført med KVALITET OG KUNDETILFREDSHED.

Before After
Efter facaderensning

HVORFOR FÅ PÆNE RENE FACADER?

En virksomheds bygning er et visitkort til omverden. Er f.eks. facaderne belagte med alger og snavs, så giver det et dårligt image ud af til.

At pæne rene facader og tage også FORLÆNGER LEVETIDEN på bygningen, er også en tanke værd.

Det er en god ide at vedligeholde din facade efter en facaderensning. Dette kan gøres ved at algebehandle facaden 1-2 gange om året. Så holder den sig PÆN OG FRI FOR ALGER.

STORE SOM SMÅ OPGAVER

Vi klarer store som små opgaver. Har du f.eks. en høj bygning der kræver lift? Den klarer vi naturligvis også. Vi klarer desuden alle svært tilgængelige opgaver med rengøring af bygninger.

De kolde og våde vintre får mange facader til at fremstå MISFARVEDE AF GRØNNE ALGER OG SNAVS. Foråret er derfor et godt tidspunkt at få renset dine bygningsfacader, så de kan fremstå rene og pæne i fremtiden.

Er det til interesse, kan vi selvfølgelig også imprægnere dine facader.

Lift til facaderens
Kontakt

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD!

Vi kommer gratis og uforpligtende og besigtiger opgaven hos dig, og du får efterfølgende et godt tilbud. Tøv derfor ikke med at spørge os.

Vi giver en ÆRLIG VURDERING af hvad din facade har behov for.

Kontakt os på tlf: 97141219 eller mail: info@dansktagbearbejdning.dk 

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: