Renhold af tag imod alger – Med miljøsikring

BESKYT DIT TAG MOD SKADER

Vil du undgå, at dit tag gradvist bliver ødelagt af mos og alger? Med en regelmæssig renhold af tag imod alger kan du forlænge dit tags levetid markant. Det skyldes, at mos og alger holder på fugten og dermed er med til at give frostskader, hvis de ikke bliver fjernet med passende mellemrum.

Her hos Dansk Tagbearbejdning A/S har vi mere end 20 års erfaring med algerens af tage i hele landet.

Dit tag er derfor i trygge og kompetente hænder, hvis du overlader renhold af tag imod alger til os, inden der sker uoprettelig skade på taget.

RENHOLD AF TAG IMOD ALGER - MED MILJØSIKRING

renhold af tag imod alger af tag skal udføres effektiv og med mindst mulig belastning af miljøet.

Dansk Tagbearbejdning har derfor udviklet et system til at håndtere algerens af taget, så det har den optimale virkning, og sådan at det belaster miljøet mindst muligt. Vi udfører renhold af tag imod alger så effektivt som muligt, både med hensyn til virkning og med hensyn til miljøpåvirkning.

Når vi udfører behandlingen sikrer vi at der ikke er udledning af behandlings-middel til kloakker og vandløb. Det betyder at du som husejer køber - og vi som leverandør, udfører en behandling der er effektiv, og samtidig skånsom overfor den natur vi alle skal leve i.

Fordele for dig:

  • Et rent og flot tag, der holder sig rent og lever længere En miljøvenlig fremgangsmåde der er med til at sikre naturen for dig og dine børn.
  • Risikofri behandling.
  • Bestil nu

LÆS MERE OM

  • Hvordan du kan forhindre frostsprængninger med en behandling mod alger og mos
  • Vores serviceordning med regelmæssig renhold af tag imod alger
  • Priser på renhold af tag imod alger
  • Dine fordele ved at kombinere en algerens med en tagmaling

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 14 12 19 eller sende en mail til info@dansktagbearbejdning.dk

Ønsker du et uforpligtende tilbud med priser på algerens, kan du også kontakte os pr. telefon og mail - eller ved udfylde formularen i højre side, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

UNDGÅ FROSTSPRÆNGNINGER I TAGET

Er du en af de mange husejere, der går foråret i møde med et tag, der er dækket af grimme belægninger efter en lang og hård vinter? Så bør du overveje at investere i en professionel renhold af tag imod alger. Med de store temperaturudsving og det fugtige vejr her i landet, har alger nemlig ofte optimale vækstbetingelser på de danske hustage i vinterhalvåret. Bliver de ikke fjernet, er der risiko for, at de vil slå rødder i taget, før den varme sommersol udtørrer dem. Dette kan føre til frostsprængninger i tagkonstruktionen den efterfølgende vinter.

Få derfor taget algebehandlet allerede i foråret og nyd sommeren med et rent og flot tag.

FÅ TAGET REGELMÆSSIGT BEHANDLET MED EN SERVICEORDNING

Vil du sikre, at dit tag får så lang en levetid som muligt? Så er en regelmæssig algerens af taget rigtig vigtigt. Med en regelmæssig behandling undgår du skader, og sikrer i stedet et sundt og velholdt tag, som holder mange år frem.

Det er der rigtig god økonomi i, for dig som husejer. Netop derfor tilbyder vi en serviceordning, hvor vi med passende mellemrum sørger for at algebehandle dit tag. Ordningen omfatter alle typer bygninger.

Læs mere om Serviceordningen her

Renhold af tag hvornår ?

Man kan behandle mod begroninger når blot der er mere end 4 graders varme i luften. Et stor regnskyl efter behandling eller sne på taget, er ikke fordelagtig. En let gang regn eller fugt i luften inden, eller nogle timer efter, vil faktisk gavne effekten af behandlingen.

Pris for renhold af tag

Se mere om priser på siden omkring Renhold af tag

Renhold af tag” er en relativ kortvarig arbejdsproces, og kræver ikke at vi kravle op på dit tag. Du behøver heller ikke være hjemme når vi kommer, og behandler.
Vi sender altid en sms dagen før vi kommer, og lægger en seddel i postkassen efter udført arbejde.

Pludselig vejrskifte med megen regn eller en snebyge, kan desværre forhindre os i at komme, og behandle som aftalt.

ØG HOLDBARHEDEN MED EN KOMBINERET RENHOLD AF TAG IMOD ALGER OG TAGMALING

Vil du sikre den mest optimale vedligeholdelse, skal du lade renhold af tag imod alger af taget indgå i en proces, hvor du efterfølgende får malet taget. Det ustadige danske vejr forårsager nemlig både skadelige algegevækster og en nedslidning af den oprindelige tagmaling, der beskytter taget.

Derfor er både sund fornuft og god økonomi i at kombinere en algerens med en rensning og maling af taget, allerede før skaden er sket. Vi udfører en komplet tagmaling til konkurrencedygtige priser med op til 10 års garanti.

Du kan læse mere om tagmaling her

STADIG I TVIVL?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på algrens af tag eller en serviceordning er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 14 12 19 eller på info@dansktagbearbejdning.dk. Du kan også udfylde formularen i højre side, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tilbud på:

Hustype: