Algebehandling af tag – Med miljøsikring

BESKYT DIT TAG MOD SKADER MED EN ALGEBEHANDLING

Vil du undgå, at dit tag gradvist bliver ødelagt af mos og alger? Med en regelmæssig algebehandling kan du forlænge dit tags levetid markant. Det skyldes, at mos og alger holder på fugten og dermed er med til at give frostskader, hvis de ikke bliver fjernet med passende mellemrum.

Her hos Dansk Tag Bearbejdning har vi mere end 20 års erfaring med algerens af tage i hele landet.

Dit tag er derfor i trygge og kompetente hænder, hvis du overlader algebehandlingen til os, inden der sker uoprettelige skader på taget.

 

ALGEBEHANDLING AF TAG - MED MILJØSIKRING

Algebehandling af tag skal udføres effektiv og med mindst mulig belastning af miljøet.

Dansk Tagbearbejdning har derfor udviklet et system til at håndtere algerens af taget, så det har den optimale virkning, og sådan at det belaster miljøet mindst muligt. Vi udfører Algebehandlingen så effektivt som muligt, både med hensyn til virkning og med hensyn til miljøpåvirkning.

Når vi udfører behandlingen sikrer vi at der ikke er udledning af behandlingsmiddel til kloakker og vandløb. Det betyder at du som husejer køber - og vi som leverandør, udfører en behandling der er effektiv, og samtidig skånsom overfor den natur vi alle skal leve i.

Fordele for dig:

  • Et rent og flot tag, der holder sig rent og lever længere En miljøvenlig fremgangsmåde der er med til at sikre naturen for dig og dine børn.
  • Risikofri behandling.
  • Bestil nu
LÆS MERE OM

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 14 12 19 eller sende en mail til   Ønsker du et uforpligtende tilbud med priser på algerens, kan du kontakte os eller udfylde formularen i højre side, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

UNDGÅ FROSTSPRÆNGNINGER I TAGET

Er du en af de mange husejere, der går foråret i møde med et tag, der er dækket af grimme belægninger efter en lang og hård vinter? Så bør du overveje at investere i en professionel algebehandling. Med de store temperaturudsving og det fugtige vejr her i landet, har alger nemlig ofte optimale vækstbetingelser på de danske hustage i vinterhalvåret. Bliver de ikke fjernet, er der risiko for, at de vil slå rødder i taget, før den varme sommersol udtørrer dem. Dette kan føre til frostsprængninger i tagkonstruktionen den efterfølgende vinter. Få derfor taget algebehandlet allerede i foråret og nyd sommeren med et rent og flot tag.

 

FÅ TAGET REGELMÆSSIGT BEHANDLET MED EN SERVICEORDNING

Vil du sikre, at dit tag får så lang en levetid som muligt? Så er en regelmæssig algerens af taget rigtig vigtigt. Med en regelmæssig behandling undgår du skader, og sikrer i stedet et sundt og velholdt tag, som holder mange år frem.

Det er der rigtig god økonomi i, for dig som husejer. Netop derfor tilbyder vi en serviceordning, hvor vi med passende mellemrum sørger for at algebehandle dit tag. Ordningen omfatter alle typer bygninger.

Læs mere om Serviceordningen her

 

PRIS FOR ALGEBEHANDLING AF TAG

Se mere om priser på siden omkring Renhold af tag

Vores algebehandling er hurtigt udført og kræver ikke, at vi kravler op på taget. I stedet sprøjtes taget med et middel, der holder det frit for alger og mos. Derfor behøver du ikke være hjemme når vi kommer for at behandle taget. Behandlingen sker naturligvis altid efter aftale og du modtager et brev inden vi kommer.

 

ØG HOLDBARHEDEN MED EN KOMBINERET ALGEBEHANDLING OG TAGMALING

Vil du sikre den mest optimale vedligeholdelse, skal du lade algebehandlingen af taget indgå i en proces, hvor du efterfølgende får malet taget. Det ustadige danske vejr forårsager nemlig både skadelige algegevækster og en nedslidning af den oprindelige tagmaling, der beskytter taget.

Derfor er både sund fornuft og god økonomi i at kombinere en algerens med en rensning og maling af taget, allerede før skaden er sket. Vi udfører en komplet tagmaling til konkurrencedygtige priser med op til 10 års garanti.

Du kan læse mere om tagmaling her

 

STADIG I TVIVL?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på algrens af tag eller en serviceordning er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 14 12 19 eller   Du kan også udfylde formularen i højre side, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tilbud på:

Hustype: