Algebehandling af tag – Med miljøsikring

Forlæng dit tags levetid

Med regelmæssig algebehandling forlænger du tagets levetid. Alger og mos holder på fugten, og kan dermed være årsagen til vandgennemsivning og frostskader på sigt.

Hos Dansk Tagbearbejdning A/S har vi mere end 30 års erfaring med renhold, og algebehandling af tage i hele landet.

Dansk Tagbearbejdning A/S har testet et nyt godkendt Dansk produceret middel "Neutralon" til algebehandling af tage. Neutralon er nu implementeret i vores produktsortiment.

Miljøsikring hvor påkrævet

Til alle andre rengøringsopgaver, anvendes et rengøringsmiddel, som er velegnet til formålet.

Når vi algebehandler tage, miljøsikrer vi hvor dette er påkrævet. Hvor tagvandet ledes til vandmiljø eller rensningsanlæg afpropper eller afmonterer vi nedløbsrør. Den overskydende behandlingsvæske ledes ud på flisearealer eller lignende.

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 14 12 19 eller sende en mail til info@dansktagbearbejdning.dk

Ønsker du et uforpligtende tilbud med priser på algebehandling, kan du også kontakte os pr. telefon og mail - eller ved udfylde formularen i højre side, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Virkningsgaranti på algebehandling

Algevækst på taget vil efter 3 til 4 uger ændre farve og langsomt svinde ind. Når det er mos, der behandles, vil dette blive gult og brunt og tydeligvis være dødt. En del vil falde af på grund af vejrlig og taghældning, men har belægningen været massiv, kan en efterfølgende mekanisk afskrabning være nødvendig. Afskrabning er ikke en del af behandlingen, medmindre andet er aftalt.

Ringlav

Ringlav, som oftest ses som hvide og gullige belægninger, vil tørre ud. De vil være lidt længere om at svinde ind. Ved større belægninger, især på rygningssten og vindskedesten kan en efterfølgende mekanisk affejning være nødvendig. Affejningen er ikke en del af behandlingen, medmindre andet er aftalt.

Er der ikke sket en ændring i belægningerne, som beskrevet, vil Dansk Tagbearbejdning, uden beregning, foretage en ny behandling af emnet. Henvendelse skal rettes til os senest 8 uger efter behandling er foretaget, for vederlagsfri efterbehandling.

Få taget regelmæssigt behandlet

- med serviceordningen "Renhold af tag - Miljøgodkendt middel"

For år tilbage anbefalede man algebehandling af tage hvert 2. år. Men med de forholdsvis fugtige, og lune vintre vi har nu, er forholdene optimale for vækst af alger, mos, og ringlav. Derfor anbefaler Dansk Tagbearbejdning A/S, at man får behandlet sit tag hvert år fremover. Så vil taget altid stå rent, tørt, og pænt.

Algebehandling af tag løbende

Derfor tilbyder vi en uforpligtende serviceordning, hvor vi med 12-18 eller 24 måneders mellemrum sørger for, at vi automatisk kommer og algebehandler dit tag. Du modtager et brev halvåret før behandling, og kan opsige ordningen fra dag til dag. Læs mere om Serviceordningen her

Hvornår skal taget behandles?

Man kan behandle mod belægninger når blot der er mere end 5 graders varme i luften. Et stort regnskyl efter behandling eller sne på taget, er ikke fordelagtig. En let gang regn eller fugt i luften inden, eller nogle timer efter, vil faktisk gavne effekten af behandlingen.

Pris for algebehandling af tag?

Se mere om priser på siden omkring Renhold af tag
"Algebehandling af tag” er en relativ kortvarig arbejdsproces, og kræver ikke at vi kravler op på dit tag. Du behøver heller ikke være hjemme når vi kommer, og behandler.
Vi sender altid en sms dagen før vi kommer, og lægger en seddel i postkassen efter udført arbejde.

Pludselig vejrskifte med megen regn eller en snebyge, kan desværre forhindre os i at komme, og behandle som aftalt.

STADIG I TVIVL?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en algebehandling af tag eller en serviceordning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 14 12 19 eller på info@dansktagbearbejdning.dk. Du kan også udfylde formularen i højre side, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Maling af eternittag, cementtag eller asbesttag?

Trænger hustaget ikke bare til en rensning, men også en opfriskning, kan du vælge at få taget malet. Malingen findes i flere forskellige farver. Tag et kig på tagfarverne og dine øvrige muligheder for rensning og maling af tag.