fb script

Algebehandling af Tag – Gammel

ALGEBEHANDLING AF TAG:
FORLÆNG DIT TAGS LEVETID

Med regelmæssig algebehandling af tag forlænger du tagets levetid. Alger og mos holder på fugten, og kan dermed være årsagen til vandgennemsivning og frostskader på sigt.

Hos Dansk Tagbearbejdning A/S har vi mere end 30 års erfaring med renhold og algebehandling af tag i hele landet.

Dansk Tagbearbejdning A/S har testet et nyt godkendt danskproduceret middel: “Neutralon” til algebehandling af tag. Neutralon er nu implementeret i vores produktsortiment.

MILJØSIKRING HVOR PÅKRÆVET

Til alle andre rengøringsopgaver, anvendes et rengøringsmiddel, som er velegnet til formålet.

Når vi algebehandler tage, miljøsikrer vi hvor dette er påkrævet. Hvor tagvandet ledes til vandmiljø eller rensningsanlæg afpropper eller afmonterer vi nedløbsrør. Den overskydende behandlingsvæske ledes ud på flisearealer eller lignende.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 14 12 19 eller sende en mail til info@dansktagbearbejdning.dk

Ønsker du et uforpligtende tilbud med priser på algebehandling af tag, kan du også kontakte os pr. telefon og mail – eller ved udfylde formularen i højre side, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

VIRKNINGSGARANTI PÅ ALGEBEHANDLING AF TAG

Algevækst på taget vil efter 3 til 4 uger ændre farve og langsomt svinde ind. Når det er mos, der behandles, vil dette blive gult og brunt og tydeligvis være dødt. En del vil falde af på grund af vejrlig og taghældning, men har belægningen været massiv, kan en efterfølgende mekanisk afskrabning være nødvendig. Afskrabning er ikke en del af behandlingen, medmindre andet er aftalt.

Er der ikke sket en ændring i belægningerne, som beskrevet, vil Dansk Tagbearbejdning, uden beregning, foretage en ny behandling af emnet. Henvendelse skal rettes til os senest 8 uger efter behandling er foretaget, for vederlagsfri efterbehandling.

RINGLAV (KENDT SOM FLISEPEST)

Ringlav, som oftest ses som hvide og gullige belægninger, vil tørre langsomt ud efter algebehandling. Ringlavet vil herefter over tid frigøre sig i meget små stykker, og glide af taget. Større belægninger af ringlav kan kun forventes fjernet med  algebehandling flere år i træk.

Ved massive belægninger, især på rygningssten og vindskedesten kan en efterfølgende mekanisk affejning være nødvendig. Mekanisk affejning er ikke en del af prisen for en algebehandling.

FÅ TAGET REGELMÆSSIGT BEHANDLET

– med serviceordningen “Renhold af tag – Miljøgodkendt middel”

For år tilbage anbefalede man algebehandling af tage hvert 2. år. Men med de forholdsvis fugtige, og lune vintre vi har nu, er forholdene optimale for vækst af alger, mos, og ringlav. Derfor anbefaler Dansk Tagbearbejdning A/S, at man får behandlet sit tag hvert år fremover. Så vil taget altid stå rent, tørt, og pænt.

ALGEBEHANDLING AF TAG LØBENDE

Derfor tilbyder vi en uforpligtende serviceordning, hvor vi med 12-18 eller 24 måneders mellemrum sørger for, at vi automatisk kommer og algebehandler dit tag. Du modtager et brev halvåret før behandling, og kan opsige ordningen fra dag til dag. Læs mere om Serviceordningen her

HVORNÅR SKAL TAGET BEHANDLES?

Man kan behandle mod belægninger når blot der er mere end 5 graders varme i luften. Et stort regnskyl under 30 minutter efter behandling eller sne på taget, er ikke fordelagtig. En let gang regn eller fugt i luften inden, eller nogle timer efter, vil faktisk gavne effekten af behandlingen.

PRIS FOR ALGEBEHANDLING AF TAG?

Se mere om priser på siden omkring Renhold af tag
“Algebehandling af tag” er en relativ kortvarig arbejdsproces, og kræver ikke at vi kravler op på dit tag. Du behøver heller ikke være hjemme når vi kommer, og behandler.
Vi sender altid en sms dagen før vi kommer, og lægger en seddel i postkassen efter udført arbejde.

Pludselig vejrskifte med megen regn eller en snebyge, kan desværre forhindre os i at komme, og behandle som aftalt.

 

STADIG I TVIVL?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en algebehandling af tag eller en serviceordning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 14 12 19 eller på info@dansktagbearbejdning.dk. Du kan også udfylde formularen i højre side, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVORNÅR ER DET TID TIL AT FÅ TAGET ALGEBEHANDLET?

Er der belægninger på dit tag, er det naturligvis et klart tegn på at dit tag trænger til en rengøring. Belægninger og begroninger nedbryder taget og kan med tiden helt ødelægge det.
Er dit tag blevet mat eller er det blevet gråt, så er det også et tegn på, at dit tag trænger til at blive renset.

KAN MAN FJERNE MEGET BEVOKSNING FRA TAG?

Er der meget bevoksning på taget (så man næsten ikke kan se tagpladerne for mos og blade) hjælper algebehandling af tag ikke.
Her skal man i stedet skrabe taget af inden algebehandling påbegyndes. Vi har kapacitet til at udføre dette på eternittagplader.

SKAL JEG SELV HUSKE ALGEBEHANDLING AF TAG HVERT ANDET ÅR?

Vil du sikre dit tag bedst muligt, eller er du også træt af at skulle ringe og bestille tid, hver gang dit tag trænger til en rensning? – Så meld dig til vores serviceordning.

Hos Dansk Tagbearbejdning A/S, tilbyder vi en serviceordning, hvor vi med passende mellemrum, efter aftale, kommer og efterser og renser dit tag.
En proces, hvor vi sprøjter taget med et produkt, der sørger for at taget forbliver rent. Tagbehandlingen varer kun ca. 30 minutter, og vi behøver ikke at kravle rundt oppe på taget.

Inden vi møder op på din adresse, modtager du et brev fra os, så du ved hvornår vi kommer. Er du alligevel ikke hjemme, når vi kommer, hænger vi en seddel på dørhåndtaget, når vi er færdige, så du kan se, at vi har været der.

SKAL JEG VÆRE HJEMME, NÅR I BEHANDLER MIT TAG?

Du behøver ikke at være hjemme når vi algebehandler dit tag. Vi sender dig, forud for behandlingen, information om at nu er vi på vej.
Vi planlægger at komme til dig samtidig med andre kunder i dit område.

Vores medarbejder ringer på og udfører derefter algebehandling som aftalt.
Selve algebehandlingen tager ca. 30 minutter.

HVORNÅR KAN MAN SE ET RESULTAT AF ALGEBEHANDLINGEN?

Efter 4-6 uger skal grønne alger være væk, og mos skal være sort eller brunt og dermed dødt. Sker dette ikke har vi virkningsgaranti, hvor vi laver behandlingen om uden beregning. Vi går op i god service. Læs vores anmeldelser her.

Vi giver ingen garanti om, hvornår mos klumper glider af taget. Garantien dækker ikke for ringlav (flisepest) på taget.

ER ÉN ALGEBEHANDLING AF TAG NOK?

Det afhænger af opgaven, har dit tag grønne alger og/eller en mindre belægning af små mosklumper vil én behandling typisk være nok.

SKADER ALGEBEHANDLINGEN SOLCELLEANLÆG?

Efter mange år i branchen, kan vi konstatere at det ikke skader solcelleanlæg.

Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: