Kategorier
Nyhed

Algebehandling af facader

Fuglsangsø Centret i Herning

Vi er i øjeblikket ved at algebehandle facaderne på Fuglsangsø Centret i Herning, så de igen kan fremstå flotte og rene.

Hvide og lyse facader ser godt ud og bruges ofte indenfor erhverv og større ejendomme. Desværre er facaderne ret upraktiske med hensyn til snavs og alger, som let ses på den lyse overflade.

Derfor er det altid en god ide, at få startet algebehandling af facader i god tid. Når algerne først sætter sig i større mængder, er det ofte en mere krævende og omkostningstung proces, at få dem helt væk igen.

algebehandling facader

Om algebehandlingen

Der er ikke to facader der er ens, og arbejdet vil altid variere efter hvor alvorligt ramt den enkelte facade er af alger, og øvrige belægninger. Grønne og røde alger er forholdsvis enkle at få fjernet med algebehandling.

Sorte døde alger, som er brændt ind i overfladen kan være meget sværere at få bugt med. Her vil man ofte skal regne med 2-3-4 behandlinger over et par år, før overfladen er pæn ren igen.

Der sprøjtes et algemiddel på facaderne fra jorden, eller fra lift hvis facaderne er mere end ca. 8-10 meter.

Når det er behandling på en beboelsesejendom, hvor der er vinduer. Så skal man påregne en efterfølgende vinduesvask.

 

Hvor langt tid tager facade-rensningen?

Allerede efter få uger vil du kunne se begyndende resultater af algebehandlingen. Effekten forøges over den næste tid, og vil vare ca. 1-2 år før der igen skal behandles mod alger.

Det er altid en god ide løbende at vedligeholde sin ejendom mod alger, og andre belægninger.

 

Herunder billeder fra Fuglsangsø Centret

Algebehandling af facader fuglsangsø
Algebehandling facader
Bestil tilbud
close slider

    Bestil tilbud

    Tilbud på:
    Hustype: